Sa koliko TAČNO muškaraca žena SME da ima seks, da je ne bi smatrali “lakom”

Svako ima svoj magični broj, za koji smatra da je granica posle koje devojka prestaje da bude "dobra" i dobija etiketu, ali šta je opšte prihvaćeno. Ali jedno je sigurno, kad je žena imala seks s više muškaraca, ona je ovakva ili onakva, dok je iskusan muškarac "švalerčina" i "frajer"

  • 26

Srednji vek je odavno prošao, a sigurno je i tada bilo više seksa nego što je zabeleženo. Svako vreme ima svoj pogled na seksualnost i na to koliko seksa nam je dozvoljen pre nego što nas društvo etiketira. Evo koja je magična brojka danas.

DA LI SU SRPSKI MUŠKARCI IMPOTENTNI? Ako je verovati ovom istraživanju, loše nam se piše!

Društvo definiše mnoga pravila, na primer, da li je ok imati seks odmah posle prvog dejta, da li je ok ući u vezu samo par dana posle završetka stare veze, s koliko godina je ok ući u seksualne odnose...

Postoji i to pitanje, koliko muškaraca žena "sme" da promeni, a i obrnuto, koliko je normalno da muškarac promeni žena.

Poznato je da u mnogim vezama, kad ljudi počnu da se vezuju, dolazi na red pitanje seksualne istorije, odnosno koliko je osoba imala partnera pre nje. Tada se postavlja i pitanje koliko osoba može da svari, pa partneri često lažu i ne priznaju pravu cifru. A ima i onih koji preuveličavaju i to mnogo više rade muškarci nego žene.

Možda je nekad, u strogo patrijarhalnom društvu, važilo pravilo da žena treba nevina da uđe u brak i da ostane sa svojim mužem do kraja života, ali danas se to ne smatra normalnim. Ako je osoba nevina u svojim dvadesetim, ona se smatra previše konzervativnom, kao i osoba u zrelom dobu, koja je imala manje od dva seksualna partnera. Iako se brojke razlikuju od zemlje do zemlje, za većinu evropskih zemalja ta brojka je ista.

Normalnom osobom se smatra ona koja je, u proseku, imala između dva i osam partnera. Malo konzervativniji Španci smatraju da je taj broj ozmeđu jedan i šest, dok opušteniji Francuzi misle da je u redu sve između tri i 10. Za Srbiju, nažalost, nema proračuna, ali možemo da pretpostavimo da smo u evropskom proseku.

U svakom slučaju, bilo da je granica šest, sedam ili 10, sve preko toga je previše.


(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marija

    21. jul 2016 | 22:37

    Ja sam imala seks sa 96 muškaraca.

  • S.B.

    21. jul 2016 | 21:52

    Strašno sam ispod svih evropskih proseka i ponosna sam na to!

  • Ezra

    21. jul 2016 | 23:19

    Kako kazu ,kako sam se nadavala ,dobro sam se udala, i jbg, davala ne davala vreme prolazi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA