≫ 

6 signala da nju TOTALNO boli uvo za vas

Svaki muškarac treba da zna da ako je žena sa njim i dalje u vezi, to ne znači da ga i dalje voli. Evo kako da provalite njena osećanja prema vama

  • 6

Muškarci, neke žene vas neće ostaviti odmah kada osete da nešto sa vezom nije u redu. Najčešće, one čekaju za njih pogodan trenutak da vam kažu konačno zbogom. Ovo su znaci da joj više nije stalo ni do vas, ni do vaše veze.

NE MUČITE SEBE POGREŠNOM VEZOM: Bolje biti sam nego u paklenom odnosu!

Ok, smuvali ste je, ali kako da ne POBEGNE OD VAS?

Žena je u stanju da krije svoje namere, ali ne i svoja osećanja.

Jednom kad shvati da se veza bliži kraju, počinje sa planovima kako da pobegne iz nje, piše Index.

Za sve to vreme, može da se desi da muškarac ništa ne primeti. Naime, većina muškaraca olako shvata promenu ženinog ponašanja.

Ovo su znakovi koje vam šalje da je vaša veza pukla.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia


Dizanje pritiska

Ne govori se o PMS-u, niti o povremenoj razdražljivosti, već se govori o situaciji u kojoj je toliko nervirate, da joj svaka vaša reč diže pritisak.

Zaokupljenost poslom

Žena koja jedva čeka da dođe kući da bi videla svog muškarca će obavezno da požuri s posla. Žena koja će radije da ostane na poslu, kako ne bi morala da ga gleda, jeste žena koja je odustala od veze.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Druženje s prijateljicama

Žena koja svoje slobodno vreme sve više posvećuje prijateljicama i drugim ljudima oko sebe, a sve manje svom dečku, je žena koja više nema interesovanje za vezu u kojoj se nalazi.

Nije vam stalo do njegovog mišljenja

Zaljubljena žena će uvek da traži mišljenje muškarca kojeg voli, jer joj je ono važno i jer želi da on maksimalno učestvuje u njenom donošenju odluka. Ako je odustala od veze, potpuno joj je svejedno šta njen dečko misli.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Seks, koji seks?

Neki muškarci umeju da kažu da žene ne vole seks jednako kao oni. To nije istina. Žene ga vole jednako, ali kad im postane svejedno, postane im svejedno i za seks.

Ravnodušnost

Kad se žena više ne uzbuđuje oko svađa, ne pokazuje interesovanje da reši probleme, kada je nije briga gde ste i sa kim, kao ni ko vam je poslao poruku u ponoć, onda ne možete više nikako da je povredite.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Evo kako izgleda kada neko stvarno voli.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA