Imam 25 godina, a moj dečko skoro 60! Roditelji bi me ubili kad bi znali da smo zajedno

Veze u kojima je između partnera velika razlika u godinama su u zadnje vreme veoma popularne, pogotovo što ih dodatno promovišu javne ličnosti

  • 35

Ljubav ne zna za granice, ali ih društvo stalno postavlja. Bez obzira na to, neke devojke se ipak odluče da probiju barikade i probaju vezu sa dosta starijim muškarcem.

U čemu je fora s muškarcima starijim od 50 godina?

NE MUČITE SEBE POGREŠNOM VEZOM: Bolje biti sam nego u paklenom odnosu!

Postoji trend ulaženja u veze sa starijim muškarcima strogo zbog para. Ipak, tu i tamo, pronađe se neki izuzetak, neka prava ljubavna priča.

Ipak, ovakve veze su i dalje tabu, bar za porodicu i najbliže prijatelje, pa ih devojke često kriju.

Jedna od njih je odlučila da opiše svoje iskustvo na portalu Net.

Foto: Profimedia/Fancy Foto: Profimedia/Fancy

- Sigurna sam da ću zbog ovu ispovesti dobiti gomilu kritika, ali odlučila sam je napišem da drugi vide da to može da bude sasvim normalna stvar. Ovim želim da dam hrabrost devojkama, kojima je dečko ili muž puno stariju od njih i da im pokažem da nisu same.


I nisam ga birala zbog novaca, već to je bila ljubav. Na prvi pogled mi se svideo.

Da počnem od početka.

Studiram i još uvek živim sa roditeljima. Zvao me da se preselim da živimo zajedno, ali naravno problem je reakcija roditelja. Nisu strogi, ali mislim da bi poludeli kada bi čuli koja je razlika u godinama.

Moram da priznam da zato ovo pišem. Puno žena koje izlaze sa starijim muškarcima moraju to da kriju. Moraju da sakrivaju svoju ljubav. Pa, ne može čovek da bira u koga će da se zaljubi, a nisam ni ja.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Upoznali smo se prošlo leto na jednom druženju. Njegov sin je moj dobar prijatelj i on je bio tamo da bi nam pripremio roštilj. On je, naravno, razveden, jer oženjenog ne bi pogledala. U to ne ulazim. I tako, na tom roštilju, on mi je bio zanimljiviji od svih ostalih, pa sam pričala sa njim.

Povezali smo se. Ima on godina, ali dobro se drži. Vidi se da se brine za sebe. Izgleda kao da ima puno manje.

Nije puno odugovlačio, vidi se da ima iskustva sa devojkama i tražio mi je odmah broj. Dala sam mu ga bez razmisljnja i tako smo krenuli na kafe. Pa su došle večere i tu i tamo neki izlet.

Stvarno je uvek gospodin. S njim se osećam potpuno opušteno, sigurno i slobodno. Mogu sve da mu kažem, a on ima odgovor na svako pitanje.

I kao što sam rekla na početku, da ću sigurno da naiđem na gomilu osuda, moram da kažem svim devojkama da ovo nije nikakav problem. Ako se zaljubite i ako mislite da je on taj, probajte, kasnije može da vam bude žao.

Mene je, naravno, strah da bilo kome kažem da sam s njim, jer znam da bi me gađali kritikama. Teško je to kada ne možete da se poverite prijateljima ili roditeljima o svom dečku, zato je ovo mesto gde sam htela izneti sve na videlo, bar negde.

Eto, volim ga i ne želim da mi to neko oduzme - dovršila je ova anonimna devojka.

Evo još nešto o ljubavi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brale

    25. jul 2016 | 18:51

    Ma sta te briga ako lepo plaća.

  • Luna

    25. jul 2016 | 18:20

    Boze me sacuva moze imati brdo para,deda je deda vec tukne ilovacu.

  • Rosa

    25. jul 2016 | 18:17

    Treba da se ubijes sama,ako ne mozes da nadjes priliku,nego istrosenog starca pa ja ga ne bih iako imam 51 godinu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA