MALA ŠKOLA ZAVOĐENJA: Otkrijte 15 strogo čuvanih ženskih tajni!

Žene su u stanju da vam daju svoju ljubav, u potpunosti da vam se predaju i budu vaše i dušom i telom… No, u duši svake od njih postoji nekoliko sitnica koje vam nikada ne bi otkrile, ali bi volele da ih sami prepoznate i bolje razumete

  • 7

1. Iako vaša devojka ponekad viče na vas zbog toga što spavate u istoj majici u kojoj odlazite na posao, ona jedva dočeka da je navuče na sebe kada niste tu, kako bi mogla da uživa u mirisu koji ste ostavili na tom komadu odeće.

2. Žene ne vole kada muškarci neprestano plaćaju račune. Ipak, smatraće vas sebičnim ukoliko vi, nakon što vam je ponudila da ona plati, ne insistirate da ta večera ili piće ipak idu na vaš račun.

3. Mada retko to naglas priznaju, devojke, pre nego što prvi put stupe u seksualni odnos sa novim dečkom, često razmišljaju o tome kakav li je ljubavnik i kako izgleda kada je bez odeće.

4. Dame nikada ne upoređuju svog sadašnjeg momka sa bivšim. Iako možda nije savršen, novi muškarac uvek je bolji od bivšeg.

5. Iako će najčešće ćutati o tome, svaka devojka željno iščekuje poziv svog dečka. Od trenutka kada se rastanete, ona počinje da vrti telefon po rukama nadajući se da ćete ga uputiti upravo vi.

6. Devojke skoro uvek čuvaju prve poruke koje je razmenila sa vama. Često ih čitaju a, naravno, pokazuju ih i najboljim drugaricama.

7. Ukoliko joj date šifru svog i-mejla ili Fejsbuk naloga, ona će svakodnevno proveravati vašu poštu i nadgledati s kime se dopisujete.


8. Devojke vole da znaju šta je to što vas uzbuđuje. Stoga, nemojte da se začudite kada je uhvatite da proverava koje to porno stranice vi posećujete.

9. Cure uglavnom vole opasne momke. S vremena na vreme “pokažite zube”.

10. Ono što svaku ženu interesuje jesu vaši bankovni računi, visina plate, nekretnine koje su u vašem vlasništvu... Ne, to ne znači da su sve žene sponzoruše. One se samo sigurnije osećaju kada znaju da pored sebe imaju dobrostojećeg muškarca.

11. One neprestano analiziraju svaki vaš pokret, izraz lica, gestikulaciju i vagaju svaku pojedinačnu reč.

12. Svaka dama s vremena na vreme voli da u svom muškarcu probudi malkice ljubomore. To je njen način da se oseti željenom. Kada je sledeći put budete videli kako flertuje s nekim čovekom, znaćete o čemu je reč.

13. Svaki put kada želi da se posvađa s vama, devojka to čini isključivo zbog toga što se oseća zapostavljenom. Nemojte odmah krenuti u kontranapad, već joj posvetite malo više pažnje, a ona će to umeti da ceni..

14. Devojke vole da ih neprestano podsećate na to koliko su vam bitne, ali i često da čuju kako ih volite i želite.

15. Bez obzira na to koliko je ona samostalna i bez obzira na njeno samopouzdanje, svaka devojka oseća se sigurnije uz muškarca koji je čini srećnom. Iako vam to možda nikada neće priznati…

(Hercegovina.info)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • haralampije

    1. jun 2012 | 19:35

    kako se nisam oženio dosad čitajući vas, nikako mi nije jasno X)

  • bb

    2. jun 2012 | 18:26

    iz ovog izlozenog, lakse bi mi bilo da othranim desetoro usvojene dece, nego da zivim sa ovakvom zenom...

  • EnsarMidheta Muratovic

    27. jun 2012 | 11:14

    Istine vecinom!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA