OVAJ MUŠKARAC OTVORENO JE PRIČAO O SVOM ŠOKANTNOM FETIŠU: Žene su za mene kao viršle...

Zbunjeno govori da ne zna zašto mu se događa da mršave devojke zamišlja kao hranu ali da taj problem vuče još od detinjstva

  • 7

Ovaj muškarac ima fetiš na ravne ženske trbuhe i njihove pupke. Za portal freshconfessions.com je ispričao da voli da zamišlja kako ih preliva kečapom i na kraju pojede. 

JEZIVA ISPOVEST LJUDOŽDERA: Ubio sam devojku i od njenog mesa napravio pitu koju je pojela njena ćerka! (VIDEO)

Voli da sedi na plaži i da posmatra nepoznate devojke kako se sunčaju. Ističe da tada kada zna da im je telo vruće ima posebnu želju da ga pojede.

Zbunjeno govori da ne zna zašto mu se događa da mršave devojke zamišlja kao hranu ali da taj problem vuče još od detinjstva.

Kada spazi neku devojku on je vidi kao hod dog na koji stavlja kečap i senf. Smatra da zbog toga nešto sa njim nije kako treba i da u njemu živi demon koji mu ne da mira. Kao drugo objašnjenje za svoj problem navodi  kako smatra da je možda potomak kanibala

Foto-ilustracija: Foter/tomypelluz Foto-ilustracija: Foter/tomypelluz

Dešava mu se da sanja kako devojke preliva umakom za kobasice, a takva devojka po njemu mora biti osunčana i vitka, sa dugačkim trupom.

Sa žaljenjem govori kako se stidi sebe što ga ništa drugo kod žena ne privlači, niti grudi, niti zadnjica, kao da i nije muškarac. 


(Telegraf.rs / Izvor: 24 sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA