Evo po čemu se razlikuju mršavice i debeljuce u seksu

Postoji jedna večita dilema - da li je "bolje da ljulja nego da žulja" ili je seks bolji s mršavim devojkama

  • 16

Različiti muškarci imaju različite afinitete kad su žene u pitanju. - Bolje da ljulja nego da žulja - kažu jedni, dok drugi tvrde da su mršave devojke mnogo bolje u seksu. Dilema je gotovo nerešiva.

Devojke s malim grudima su bolje u seksu!

Čak su u različitim delovima sveta, a i u različitim epohama, seksualni afiniteti muškaraca bili različiti. Danas su, na Zapadu, u modi mršave devojke (iako neki tvrde da taj trend prolazi), dok su, na primer, u Brazilu, punije devojke na ceni.

Naravno, to ima veze s tim šta se muškarcima više sviđa, ali, bilo da ste usred Evrope ili u Brazilu, da li ćete više uživati u seksu s mršavom ili punijom damom, zavisi isključivo od vas, ali i od nje.

Seksipil, strast, atraktivnost i seksualna energija dolaze iznutra, a ne s viškom ili manjkom kilograma. Možemo reći da će najbolje u seksualnom životu proći oni muškarci koji nisu isključivi i ne gledaju da li su njene mere baš onakve kakve je zamislio, nego da li postoji privlačnost, bez obzira na višak ili manjak kilograma.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Ipak, postoji nešto bez čega devojka ne može da bude dobra u seksu, a to je samopouzdanje.

Svi se slažu oko toga da je samopouzdanje ključno za dobar performans u krevetu, naravno to važi i za muškarce, ali kod devojaka je to često povezano s tim da li se uklapaju u standarde lepote, odnosno, da li imaju višak kilograma....


Dakle, nema ama baš nikakve razlike između seksa s nekim ko teži 15 kilograma manje ili 20 kilograma više od vas. Seks je seks. To je više stvar poverenja i samopouzdanja nego težine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sa lmenom

    8. septembar 2016 | 18:34

    Sve su zene dobre i lepe ...

  • Žerac LeCZ

    8. septembar 2016 | 22:59

    Ma pravi muskarac ne voli kosti u tanjiru a kamo li u krevetu.

  • Fap masina

    8. septembar 2016 | 18:22

    Zena bez oblina kao hlace bez dzepa, nemas gde ruku staviti ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA