≫ 

OTIŠAO JE NA ŽURKU SA SUPRUGOM, a onda je saznao njenu MRAČNU TAJNU koja mu je promenila život!

- Rekla mi je da je to radila na početku naše veze, kada smo samo izlazili. Potom sam je pitao da li očekuje da joj verujem kako sada ne spava sa njima, a ona je odgovorila "Da" - priznaje ovaj muškarac

  • 11

Proslava koju je jedna kompanija organizovala za svoje zaposlene bila je prava noćna mora za jednog muškarca, čija supruga radi u njoj. Naime, tokom zabave on je saznao jednu neugodnu istinu: da je njegova supruga sa šefom i još nekim kolegama posećivala svingerske klubove.

ISPOVEST 63-GODIŠNJE SVINGERKE: Spavala sam sa 3.000 muškaraca!

Svoju ispovest ovaj muškarac je podelio na sajtu RawConfessions, sa željom da ostane anoniman.

Sve je počelo kada mu je na tom kompanijskom druženju prišao jedan od kolega njegove žene, rekavši mu da je pravi srećnik, jer njegova žena izgleda jako privlačno gola. Nakon prvobitnog šoka, postavio je tom čoveku pitanje kad je on to njegovu ženu video nagu, na šta mu je on odgovorio da je video na svingerskim žurkama.

- Pitao sam ga da li je imao seks s njom, a on je rekao kako nije. Dodao je kako su se samo malo igrali, a on je zapravo sa šefom otišao u zasebnu prostoriju. Celu noć joj nisam ništa govorio o tom razgovoru s njenim kolegom, ali kad smo seli u auto i krenuli kući - izgubio sam živce. Rekla mi je da je to radila na početku naše veze, kada smo samo izlazili. Potom sam je pitao da li očekuje da joj verujem kako sada ne spava sa njima, a ona je odgovorila "Da" - priznaje ovaj muškarac.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

SVINGERSKE ORGIJE U BEOGRADU: Dolaze ljudi koje viđate svaki dan u pošti, prodavnici...

Nakon ženinog priznanja, on je rekao kako se pokajao što je uopšte došao na tu kompanijsku zabavu, jer mu je bilo izuzetno neprijatno da deli prostoriju sa muškarcima koji su je videli golu. Na njegovo iznenađenje, žena uopšte nije pokazala nikakvo kajanje, već je samo dodala kako je to bilo davno.


(Telegraf.rs/RawConfessions)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA