NJEMU ZAVIDI VEĆI DEO MUŠKOG RODA: A on se pita je l' normalno toliko seksa?!

- Seksamo se celo veče. Mnogo je volim. Oboje smo jako napaljeni, ali je li normalno biti intiman toliko puta dnevno? Možemo li da naškodimo sebi? - zabrinut je ovaj 23-godišnjak

  • 9

U rubrici britanskog tabloida The Sun u kojoj Didri Sanders odgovara čitaocima u nevolji na pitanja i pomaže im da reše probleme, objavljeno je jedno neobično pitanje. Naime, jedan 23-godišnji mladić tvrdi kako se s novom devojkom seksa i do 20 puta dnevno, ali ga brine da li je to normalno.

 

ŽIGOLO VAS UČI: Evo šta žene stvarno žele u krevetu

 

- Mnogi misle da je seks bezveze, jer ga je toliko puno, ali to je najbolji seks koji sam ikad imao. Potpuno sam oduševljen - piše mladić koji je svoju 21-godišnju devojku upoznao dok je bio jedne večeri napolju i slavio rođendan prijatelja.

 

Njih dvoje sada žive zajedno.

 

- Oboje imamo običaj da se probudimo rano ujutru i onda imamo seks možda tri ili četiri puta. Potom ona pripremi doručak, a nekad se posle doručka ponovno poseksamo. Posle toga je ostavim u gradu i odem na posao. Uvek nađem vremena za nju. Imam klizno radno vreme, pa sam fleksibilan po tom pitanju. Poslepodne je pokupim, pa odemo kući i opet se seksamo, oko šest puta - opisuje mladić i napominje da potom on skuva večeru posle čega nastavljaju sa svojom omiljenom aktivnosti.

 

- Seksamo se celo veče. Mnogo je volim. Oboje smo jako napaljeni, ali je li normalno biti intiman toliko puta dnevno? Možemo li da naškodimo sebi? - zabrinut je 23-godišnjak.

 

Foto: Profimedia, Oredia

Foto: Profimedia, Oredia

 

Didri mu je odgovorila da će mnogi čitaoci biti zavidni na toliko seksualnih odnosa i da pojam "normalno", ne postoji.

 

NE SKIDA SE S MENE, UMORNA SAM OD ŠIRENJA NOGU: Potresna ispovest trudnice koja stalno ima seks

 

- Važno je jeste li ti i tvoja devojka srećni. Ipak, trebalo bi da proveriš da li i ona uživa jednako kao i ti u tome. Možda pokušava da ti udovolji, ali sama nije toliko zadovoljna. Većini žena bitna je senzualnost i intimni dodiri, a ne samo seks na brzaka, a teško je zamisliti da to u vašoj vezi postoji. Koliko često ona doživi orgazam? Verovatno ćete s vremenom usporiti ritam pošto se bolje upoznate - odgovorila mu je Didri i napomenula kako se nada da koriste zaštitu pošto je neplanirano dete najmanje što im treba u ranoj fazi veze.

 

(Telegraf.rs / Izvor: jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA