≫ 

Kakve penise žene zapravo vole?

Da li žene vole velike ili male, debele ili tanke? Novo istraživanje savršeno objašnjava pojam penisa koji je idealan u svakom smislu. Malo ćete se iznenaditi!

  • 30

Verovali ili ne, devojke preferiraju različite vrste penisa, zavisno od situacije. Jedno istraživanje je pokazalo da žene preferiraju penise malo veće od proseka za usputni seks, ali i za dugogodišnju vezu (ovo nas nije iznenadilo, jel’da?)

KAD UGLEDAM PENIS, POTPUNO POLUDIM: Lekari su me lečili, ali ja i dalje imam problem. POMOZITE MI!

ON NE MOŽE DA IMA SEKS JER IMA DŽINOVSKI PENIS: Njegov ud je 10 puta veći od prosečnog (UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE)

Kada se govori o seksu za jednu noć, žene preferiraju nešto veće penise, ali u obimu, ne dužini! U onome što zvuči kao fascinantno čudna studija, 41 dama imala je zadatak da pogleda penise napravljene 3D printerima koji su varirali  od 10 centimetara u dužini i 6 centimetara u obimu, do 21 centimetra u dužini i čak 17 (!!) centimetara u obimu.

Nakon što su ih videle, bile su zamoljene da odaberu jedan model penisa kojeg bi želele kod jednokratnog partnera i jednog za stalnu vezu.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

U proseku je idealan obim penisa za jednokratne partnere bio veći nego idealni penis za duge veze, ali dužina je za oboje je bila oko 16 centimetara. I to nije jedini fascinantan podatak koji je izašao iz ove čudne studije. Ispada da žene nisu dobre u prisećanju dužine penisa koje su već videle. U drugom delu studije, ženama su dali jedan model penisa koji su preglale 30 sekundi pre nego što su ga vratile.

Zatim su ih zamolili da odaberu taj model od 33 koja su im bila ponuđena i to odmah ili 10 minuta kasnije. Žene koje su potrošile više vremena na gledanje, najčešće su odabrale veće penise nego što su odabrale na početku.


Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Dakle, možda ipak precenjujemo momke s kojima smo pre bile…? No, ovo samo pokazuje da ne postoji normalan penis i to je u redu. Jedan može biti potpuno savršen za jednu osobu, dok drugi može biti savršen za drugu osobu. U narodu se kaže – svaki lonac ima svoj poklopac.

A evo kakve vibratore Srpkinje najviše kupuju:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zule

    16. septembar 2016 | 17:38

    Kazu stare baake, cestak je najbolji, pa kakav god bio!

  • ZoKa

    17. septembar 2016 | 11:03

    Iz iskustva kazem da veliki penis nije dobar....imala sam decka s velikim penisom da me uvek svaki sex boleo....jos ako je zena uska I plitka to je onda strasno...zato mislim da je bolje tvrd,a da bude manji...

  • Tutor

    16. septembar 2016 | 21:04

    Najbolji je onaj koji stoji u stavu mirno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA