• 14

PROBAJ AKO SMEŠ: Najekstremnije poze u seksu

Prilikom isprobavanje ovih poza, držite negde u blizini broj hitne pomoći. Svaka od poza može dovesti do opasnih povreda ali i eksplozivnog uživanja. Da li imate dovoljno hrabrosti?

  • 14

Šta bi moglo biti zabavnije od kombinacije seksa i opasnosti, zar ne? Ekstremni užitak je ponekad opasan jer, znate kako se kaže – previše nečeg nikad nije dobro.
Omiljena SEKS-POZA otkriva vaše najmračnije tajne! Pazite se ako vam je omiljena "poza 69"

Ako imate seks u ovoj pozi, dobićete BLIZANCE!
Ovog puta ne govorimo o običnim, naprednim pozama za seksualne egzibicioniste, već o nečem još opasnijem. Tako bi ove poze pre mogle dovesti do iščašenih ligamenata, dislociranih udova, mišića i razbijene glave (gornje ili donje), nego li do senzacionalnog orgazma.
No, znate kako su ljudi radoznali, pa će isprobati bilo šta barem jednom. Ako spadate među te ljude, ove poze isprobajte na vlastitu odgovornost i nemojte reći da vas nismo upozorili!
Foto-ilustracija: Profimedia

Foto-ilustracija: Profimedia


MOST
Kako izvesti pozu: Vrlo jednostavno. Vaš dragi napravi most, a vi ga zajašite i imate svu kontrolu u svojim rukama.
Zašto je poza opasna: Mogli biste se oboje da se polomite i pre nego što zauzmete pozu. On bi trebalo da bude poprilično fleksibilan ili gimnastičar,  jer je četvoronoške sa stomakom nagore. Na njemu je samo da se nada da mu draga neće slomiti leđa ili, u boljem slučaju, iščašiti zglobove na rukama ili nogama.
Foto-ilustracija: Profimedia

Foto-ilustracija: Profimedia


BODI-BILDER
Kako izvesti pozu: Ova poza je prilično česta. Krenite oslonjeni na zid, on vas podigne za bokove, vi ga obrgrlite nogama i on bez problema ulazi u vas. I to je to... U stvari – nije! Sad se odmaknite od zida i isprobajte kako vam ide kada vas on sam drži, bez oslanjanja na čvrstu površinu.
Zašto je poza opasna: Kao prvo, vaš partner mora biti zaista snažan (evo otkud naziv poze), a čak i ako ste ta srećnica – činjenica je da biste oboje mogli brzo da se oznojite, pa bi stvari postale klizave. Ako u klinču strasti jedan od partnera izgubi stisak ili vi njemu iskliznete iz ruke, mogli biste da mu slomite penis (ako skliznete dole, a on je još u vama), a vama bi moglo da se dogodi da završite na podu sa razbijenom zadnjicom ili još gore - glavom.
U nastavku vas čekaju još tri opasne poze:
ČUČEĆA AMAZONKA
Kako izvesti pozu: Vaš partner legne na leđa i privuče kolena grudima, a vi čučnete i pomaknete se iznad njegove zadnjice najdalje što možete. Vi ili partner penis pažljivo usmerite prema dole (prema vama), udobno se smestite i započnite "jahanje".
Zašto je poza opasna: Ako postoji ijedna poza kojom mu gotovo zagarantovano može slomiti penis – ova bi bila negde na samom vrhu popisa. Čak i ako uspete ovo napraviti, što je prilično neverovatno (osim u slučaju da se ne nagnete napred - ali to je onda već neka sasvim druga poza), jer je ukrućeni penis okrenut u potpuno drugom smeru, samo zamislite situaciju u kojoj izgubite ravnotežu i prevrnete se na leđa. AUĆ!!! Ode njegov penis!
Foto-ilustracija: Profimedia

Foto-ilustracija: Profimedia


TAČKE
Kako izvesti pozu: Prisetite se kako ste se nekad kao deca igrali tački pa jednako tako i sada zauzmite pozu (ne morate biti oslonjeni samo na dlanove – možete i na nadlaktice). On vas uhvati za gležnjeve i podigne vam noge, a zatim se približi držeći vas za bokove.
Zašto je poza opasna: Oboje morate imati jako dobru ravnotežu, no vi morate imati i snagu u rukama, ali i u nogama. Šta vam se može dogoditi ako vam ruke popuste? Mogli biste da padnete ravno na nos ili slomite bradu. A i izbegavajte da radite ovu pozu u blizini zida, jer ako se vaš dragi zanese, mogli biste glavom da zaronite u zid.
Foto-ilustracija: Profimedia

Foto-ilustracija: Profimedia


NAKOVANJ
Kako izvesti pozu: Vi ležite na leđima sa nogama raširenim u vazduhu. Vaš partner kleči ispred vas i naginje se napred između vaših nogu. Dok on penetrira u vas, vaše noge su na njegovim ramenima.
Zašto je poza opasna:  Izgleda dosta bezopasno, ali i nije baš. Noge su vam uklještene pod njegovom težinom pa se nalazite u prilično bespomoćnoj situaciji. Možete samo da se nadate da će biti nežan i da neće preterati te vam izazvati istegnuće leđa.
U nastavku vas čekaju još dve opasne poze:
POGO ŠTAP
Kako izvesti pozu: Slično kao i pozu "bodi-bilder"! Samo što vas on drži obgrljeno iza zadnjice i istovremeno, dok penetrira, skače gore-dole.
Zašto je poza opasna:  Baš kao što i zvuči, Pogo štap je "poza" koja bi mogla naškoditi i vama i vašim "federima". Treba li spominjati što bi sve moglo da vam se dogodi ako neko izgubi ravnotežu ili krivo doskoči? Možete samo da se nadate da u tom trenutku neće biti oštrih objekata u blizini.
Foto-ilustracija: Profimedia

Foto-ilustracija: Profimedia


JA LETIM
Kako izvesti pozu: Očito, jako teško. Potrebna je velika snaga u njegovim rukama i celokupna snaga (posebno trbušnjaka) i fleksibilnost. Slika dovoljno govori kako – muškarac obgrli ženu s donje strane stomaka i podigne je. Ili... Možda bi bilo lakše ako ona legne na krevet na stomak, on zauzme poziciju, ona se uhvati za njegove ruke pa je podigne.
Zašto je poza opasna: Gde uopšte početi? Očito neke ljude pali samo pokušavanje izvođenja nemogućih poza, jer ko bi ovo inače smislio i pokušavao? Treba li spominjati šta bi sve moglo da pođe po zlu? S obzirom na to da je njegova snaga jedino što u vazduhu drži ženu dok je ona napeta i iskrivljena k'o sirena na pramcu broda, najgori scenario bi bio ovaj: muškarcu padne žena, ona dobije potres mozga ili slomi ključnu kost, nos, ili u padu slomi njegov penis...
(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    Sad ozbiljno! Osim ocigledne koja je vrhunska uza zid, sta se dobija ovim pozama, mislim u cemu je zadovoljstvo

  • ZoKa

    Bodi-bilder I nakovanj poza su extra.....nesto sto samo treba doziveti....

  • Anja

    Nakovanj poza nije teska, za razliku od ostalih ova je najlaksa. Em sto moze dublje da penetrira, em malo istegnes ledja i noge. Ima tu jos pozitivnih osobina, probajte, necete zazaliti.

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima