Najbolji saveti da izdržite ŠTO DUŽE u krevetu

Ovo su definitivno najbolji saveti za to kako da izdržite duže u seksu. Probajte, usrećićete svoju devojku, a i vama će biti mnogo lepše

  • 31

Svaki muškarac ima svoje taktike i načine da što duže izdrži u seksu. Neki počnu da razmišljaju o fudbalu, a drugi o hrani... Ali, svaka takva taktika ima svoje mane.

Kad imate seks, trebalo bi da uživate, a ne da razmišljate o nekim stvarima samo da prestanete sa seksom. Osim toga, to što pokušavate na vreme da prestanete, ne znači da ćete zaista i uspeti.

Prevremena ejakulacija često je problem koji se dešava kada muškarci pate od neke teskobe. Nije povezana, kako se često misli, s prevelikim uzbuđenjem.

- Kada se previše brinete oko toga kada ćete doći do orgazma, vaše telo reaguje na način da postajete nervozni, a to dovodi do prerane ejakulacije - objašnjava doktor Dejvid Roland.

Da biste duže izdržali, morate da smirite živce, a ne da pokušate tokom seksa da razmišljate o nečemu potpuno neseksualnom.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Kako to uraditi?

Doktor Roland preporučuje ono što je mnogima nezamislivo - usredsredite se upravo na sjajan seks koji imate.

Izaberite šta vas na partnerki najviše smiruje i na to se fokusirajte. Osim toga, rekao je da postoji samo određeni broj stvari koje mogu usporiti orgazam. Iskrenost je jedna od taktika koja uvek pali.


Recite partnerki da vam se jako sviđa i da imate problem. Potom prekinite seks na kratko i stimulišite je na drugi način. Za kraj i jedna utešna činjenica. Mnogi muškarci misle da je dug seks dobar seks, a žene uopšte ne razmišljaju na taj način.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boban

    3. oktobar 2016 | 16:43

    Samo pomisli na Angelu Merkel i gotova stvar. Mozeš do sutra. Ako uspeš da ga drziš u uspravnom stanju :-) A moze i Edita Tahiri. Mrtva trka.

  • Slikar

    4. oktobar 2016 | 19:35

    Ja bas mogu dugo u proseku oko 45 min. Nije tajna i recept je jednostavan- iznajmite mali stan strpajte babu i decu u jednu sobu i kad krenete sa seksom u spavacoj sobi, ima da vas svako od njih prekine bar jednom...

  • sektash

    3. oktobar 2016 | 16:43

    Ovaj Damir redovan smarac..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA