Pet stvari koje muškarci žele u krevetu, a ne usuđuju se da traže

Ukoliko biste želeli da u spavaćoj sobi svom partneru priuštite nešto zaista senzacionalno, a on je suviše stidljiv da vam sam to zatraži, Telegraf.rs vam donosi nekoliko smernica koje će vam, na zabavan način, pomoći da ostvarite svoj cilj

  • 0

Više oralnog seksa

Naravno, ovo je činjenica koja vas uopšte ne iznenađuje. Međutim, to nije sve. Muškarci na oralni seks ne gledaju isključivo kao cilj po sebi, već ga vide kao odličnu predigru i uvod u akciju koja će i vas podjednako dovesti do ludila. Ravnopravnost pre svega…

Privatni striptiz

Ne, oni ne žele da gledaju neku tamo nepoznatu striptizetu, ali se uopšte ne bi bunili da im upravo vi s vremena na vreme priredite senzualni šou tokom kojeg ćete lagano njišući se zbacivati komad po komad odeće sa sebe. Muškarci su vizuelna bića i zato nema razloga da se makar ponekad ne pretvorite u njegovu ličnu zvezdu burleske.

Preuzimanje inicijative

Nakon napornog dana na poslu, vašem muškarcu ponekad se uopšte ne mili da i kod kuće mora da donosi odluke i obavlja sav posao. Veoma će mu prijati ako ga s vrata dočekate u seksi izdanju, zgrabite za kravatu i usmerite u pravcu spavaće sobe gde ćete mu dozvoliti da zauzme nešto pasivniju ulogu, a zatim ga vatreno iskoristiti.

Komplimenti

Ne, manjak samopouzdanja, ranjivost i krhki ego nisu povlastica nežnijeg pola. I njima je ponekad potrebno da čuju da su vam još uvek lepi, zgodni i poželjni. Ako stvari začinite i pohvalama na račun njegove kreativnosti, duhovitosti, sposobnosti ili smisla za humor, bićete na istoj talasnoj dužini. U takvoj situaciji, on ne traži samo seks, već teži tome da ostvari duboku intimnost i bliskost sa vama.

Stop igricama!

Čuveno žensko “Ništa” je reč koja muškarce ne samo da dovodi do ludila, već im zaista zadaje naporan rebus za koji nikako ne vide rešenje. Otvorite karte i recite mu otvoreno šta imate i čime ste nezadovoljni, bilo u spavaćoj sobi, bilo van nje. On je sasvim sposoban da to podnese, a iskrenošću ćete produbiti poverenje koje predstavlja važan aspekt svake uspešne romanse.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA