GLEDA U MENE KAO DUH I UPLAŠIM SE: Kada čujete probleme koje ovaj mladić ima u krevetu, POLUDEĆETE!

U mejlu poslatom terapeutu - specijalisti za veze, muškarac se požalio da njegova devojka, tokom seksa, ne pravi nikakve zvuke

  • 10

 Jedan mladić jadikovao je nad svojom sudbinom jer je trenutno u vezi sa devojkom koja se, kako kaže, čudno ponaša u krevetu.

Snimali su se za vreme seksa i napravili nešto neverovatno! (AUDIO)

U mejlu poslatom terapeutu - specijalisti za veze Džoru Olumofinu, mladić se požalio na njeno odsustvo "tonova" tokom seksa. Prema njegovim rečima, ona "bulji" u njega kao duh, tokom čina koji bi trebalo da bude prijatan.

- Ja i devojka smo u vezi četiri meseca. Ona je dobra devojka, podržava me u svemu... Ali, ima jedan problem u krevetu. Kad vodimo ljubav, ona ne ispušta nikakve zvuke. Smao me gleda, ponekad se čak i uplašim od tog pogleda, jer izgleda kao neki duh. Zbog toga mi se čini da je moj penis mali, mada znam da je standardne dužine. Druge moje devojke su vrištale, a neke čak i plakale - priča ovaj ljubavnik.

Prema njegovim rečima, devojka niti ispušta bilo kakve zvuke niti pravi bilo kakav pokret tokom seksa. Ali, mladić ima još jedan sličan problem:

Foto: pixabay.com Foto: pixabay.com

- Druga stvar, ja volim da me u krevetu devojke zovu nekim moćnim imenima, tako duže izdržim. To se zove "igranje uloga". Jedna moja bivša nije imala problem s tim i zvala me Mufasa i Voltron. Sadašnju devojku sam molio da me zove King Kong ili Toni Starks, ali je ona to odbila. Kako da je nagovorim?

Šta biste mu vi savetovali?

(Telegraf.rs / Izvor: naij.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Slikar

    8. oktobar 2016 | 00:46

    Ma ona je ok, pazljivo ga gleda, pokusava da shvati koji mu je k?

  • smireni psiho bleji u prazno

    8. oktobar 2016 | 01:07

    Pa ta nije normalna a ni ti

  • °Glas razuma°

    7. oktobar 2016 | 20:57

    King kong ahahahahahahahahahahahahahhahahahahah Toni Starks hhahhhahahahahahahahahahhaahhahahaha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA