Popila je 4 votke sa energetskim pićem u klubu i ujutru na Jutjubu videla svoj seks sa trojicom (VIDEO)

Mešanje energetskih napitaka i alkohola može da razbudi telo i da istovremeno uspava duh, sećanje i mozak. Mladi, budite oprezni!

  • 11

Poslednjih godina mladi širom sveta - kao da im nije dovoljna mladalačka energija koju već imaju - posežu za energetskim napicima kako bi mogli još više, dalje, bolje... I plus ih kombinuju s alkoholom. Šta sve mogu biti posledice ovih koktela, možemo samo da nagađamo, ali možemo da vam ispričamo jednu priču sa ne baš lepim krajem.

Ona je 7 godina svaki dan pila po 4 ENERGETSKA NAPITKA! Pogledajte na šta danas liči njeno telo (FOTO)

ALARMANTNO UPOZORENJE - U SRBIJI IMA 60 SEKTI: Vrbuju decu i usamljene, evo kako to rade

Celog tog dana Anu S. iz Minasote jurio je umor. Iz kuće je izašla neispavana, noge su joj klecale. Ali morala je na žurku svoje najbolje drugarice Lajle. Usput je svratila do paba da pokupi deo muške ekipe. Na ulazu se umalo onesvestila. Drugar joj je pritrčao i odveo je do šanka. Ubrzo joj je doturena energetska bomba - votka i red bul. Eksirala je dve i bila spremna da nastavi.

Žurka je bila na vrhuncu kada su Ana i drugari bukvalno grunuli u Lajlin stan. I svi odmah otrčali do stola prekrivenog alkoholom i konzervama energetskih napitaka. Ana je uzela flašu votke i dve konzerve nekog energetskog napitka. Više joj nije bila potrebna čaša. Sipala je u sebe tečnosti naizmenično. Obično bi popila četiri-pet energetskih bombi za veče, ali ovaj put nije brojala.

Probudila se u nepoznatoj sobi nepoznate kuće, gola, bez drugara, torbe, novčanika. Iz susedne sobe čula je nepznate muške glasove. Ustala je, a onda je pala. Nije osećala noge i kukove. Nije se sećala. Dobauljala je do vrata, podigla ruku i odškrinula ih. Videla je nepoznatu trojicu muškaraca. A kasnije na YouTubeu i snimak sopstvenog seksa s trojicom razuzdanih mladića.

Pogledajte šta samo alkohol učini od jednog mladog bića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Peki

    11. oktobar 2016 | 21:18

    Ma moze da bude koliko hoce umorna, od vodke i red bulla joj ne bi bilo nista. Drogirala se ta Ana S.

  • чеда

    11. oktobar 2016 | 20:28

    To se u srbiji kaze: koji ces k***c kraj moravu kad ne znas da plivas.

  • Šurak

    11. oktobar 2016 | 20:23

    A tako urokana nije otisla da pospremi po kuci, nego na grupnjak...Cucalo je to u njoj oduvek, niko joj nije kriv!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA