Ovo je dan kada žene mogu da dožive najžešći orgazam

Da li postoji dan u mesecu kada žene mogu da dožive ultimativni orgazam? Nauka kaže da takav datum postoji, pa ne časite časa, uzmite kalendar i pribeležite

  • 23

Kod većine ženki životinja postoji period u mesecu koji se zove teranje, tokom kog one imaju veću seksualnu želju i povećanu pomamu za seksom. U to vreme one su toliko uzbuđene da kreću u lov na mužjake radi parenja.

Najbolji saveti da izdržite ŠTO DUŽE u krevetu

Ako je spakujete u OVU POZU, nikad neće zaboraviti seks s vama!

A da li isto važi i za ljude?

Prema istraživanju plodnosti, žene širom sveta prijavile su da postoji period u mesecu u kojem su doživele najbolji orgazam.

Da li je to tokom ili odmah posle prve ili druge nedelje menstrualnog ciklusa? Ne, netačno!

Nakon prve nedelje menstrualnog ciklusa žena se još uvek oporavlja od menstruacije. Dve nedelje nakon menstruacije žena počinje da se budi, ali nije u zenitu napaljenosti. Trinaestog dana od menstruacije počinje da se uključuje, a u naredna tri dana njena seksualna pomama dostiže vrhunac! I tada želi da se spoji sa muškarcem. I onda želi još. I još. Povećana je njena seksualna osetljivost, a to za muškarce može značiti samo jedno - bolji seks!

Seks, gif, TAMABEPA

Stanite, polako. To nije sve - anketa je pokazala da postoji još jedan dan kada je žena na svom seksualnom vrhuncu - a to je 30. dan od menstruacije. Tog dana ona može da doživi višestruki orgazam!


Naravno, partneri baš tada moraju da daju sve od sebe, da budu najbolji - jer za taj najžešći orgazam potreban im je muškarac. Ako ste vi prosečan muškarac sposoban da radi samo prosečne stvari, dajte bar tim danima sve od sebe, budite najbolji što možete. A ona će osetiti sreću i zadovoljstvo.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marina

    13. oktobar 2016 | 14:11

    Taj 13-ti dan od menstruacije + - dva dana se poklapa i sa periodom ovulacije.Tako da je idealan period z ostajanje u drugom stanju a ne samo za orgazam.A taj 30 dan od mensttuacuje najveci broj zena je vec u sladecem ciklusu tako da je taj tekst totalno glup.Zena ce imati dobar sex i orgazam ukoliko je opustena,voljena i kaze svom partneru sta joj u sexu prija,a da li je to 7 ili 17 dan koga briga.

  • Н.М

    13. oktobar 2016 | 14:12

    30 dan od menstrucije je faktički drugi dan od novog ciklusa...

  • Ana

    13. oktobar 2016 | 13:42

    30 dan od menstruacije, imas menstruaciju....zena koja ima ovulaciju 13-14 dan ciklusa, uvek dobija menstruaciju 28-29 dan....tako da je 30 dan, dan krvarenja.....od dana ovulacije uvek za 14 dana prokrvarimo....a isto tako nemaju sve zene ovulaciju 13-14 dan....tebama sa produzenim ciklusom na 30-31-32 dana ovulacija dolazi kasnije...15-16-17 dan....onaj ko je ovo pisao nije dobro edukovan.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA