SVI NAŠI FEJSBUK UDVARAČI: Možda ove fore jednom i prođu kod neke cure (FOTO)

Da upoznavanjem putem društvenih mreža mnogi muškarci pokušavaju da dođu do žene svog života ili makar samo lepe avanture, nije nikakva tajna. Međutim, mnogi od njih to rade na toliko trapav način da to postaje urnebesno smešno...

  • 2

Ponekad može da bude veoma nezgodno kada se obrazovanoj devojci obrati ne baš mnogo pismen momak, a još gore jednoj finoj curi „sponzor“ ili pak neko ko preferira ne baš uobičajene seksualne aktivnosti.

Svi šašavi, neprikladni i uvredljivi startovi i pokušaji zavođenja završavaju na svojevrsnom stubu srama, blogu Moj udvarač, gde su sve dame pozvane da proslave glupost i navaletnost svih svojih udvarača, na način na koji to i dolikuje.

(MojUdvarac.com; Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Emre

    27. avgust 2012 | 15:04

    pa jesi li cuo da facebook pravi celu zgdaru, ili je vec napravio , u kojoj ce da stoje serveri za smestanje podataka imaju toliko prostora da bi mogli narednih 20 30 godina da cuvaju podatke Da li vam se dopada komentar: 0 0

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA