Muškarci u ovom HOROSKOPSKOM ZNAKU su neumereni u SEKSU! Mogu da provedu i 3 dana u krevetu

Ako još niste probale muškarca u ovom horoskopskom znaku, ne znate šta je to seks

  • 5

Ovaj znak zodijaka je odličan i vrlo potentan ljubavnik, ume da bude vrlo privlačan i uzbudljiv. Deluje seksi i romantično, a svoju partnerku obasipa različitim nežnostima. Međutim, sklon je određenoj vrsti seksualnih preterivanja, odnosno, neumerenosti.

Device su đavolice, Vage doktorke oralnog seksa, a kad čujete šta vole Škorpije, neće vam biti dobro

Kada vas muškarac u znaku Bika ostavi, tu nema nazad! Zato će vam Blizanci uvek dati drugu šansu!

Šta mislite o kome se radi?

Da, pogodili ste, u pitanju je BIK!

Muškarac Bik je taj koga su zvezde obdarile i fizičkom i emocionalnom izdržljivošću. On može da provede i tri dana u krevetu, ukoliko ga žena dovoljno inspiriše. Ima izuzetne ideje, koje uvek pale u spavaćoj sobi.

Bikovi su izuzetno senzualna bića, pa zbog toga imaju moć da osete šta njihovoj partnerki treba. Nikada im ne nedostaje vatrenih emocija i kada se to pomeša sa dobro razvijenim osećajem za vreme i mesto, onda se pretvaraju u nezaboravne ljubavnike.

Foto-ilustracija: Foter/Kaptain Kobold Foto-ilustracija: Foter/Kaptain Kobold

Sa njima se žene osećaju kao kraljice, jer umeju da im ponude upravo ono što su poželele. Pogađate već - Bikovi su pravi majstori predigre i jedini muški horoskopski znak koji zaista u njoj uživa.

Kada se jednom upustite u seks sa muškarcem Bikom, ono što sigurno možete da očekujete je konstantna promena ritma. Kretaćete se zajedno kroz trenutke nežnosti, kada će vaše telo prožimati varnice čežnje. Zatim će vas naglo povesti u vrtlog strasti, kad će vas navesti da pokažete svu razvratnost koju krijete u sebi.


Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Zašto su baš BIKOVI najbolji domaćini od svih znakova horoskopa?

Onog trenutka kada pomislite da ste iskusili apsolutno sve sa muškarcem Bikom, on će vas iznenaditi nekim "kecom iz rukava", jer njegova mašta može baš svašta.

Prijatnost, pažljivost, ali i prodornost koju ovaj horoskopski znak poseduje, može samo da mu pomogne da zadovolji baš svaku ženu.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Ono što, ipak, ne ide na njihovu ruku, je njihova nezasitost. Umeju da uživaju u ženi prilično dugo i tada očekuju isto zauzvrat. Savet je da im se u ovim trenucima oduprete udvaranjem rečima, jer oni vole dela, te ćete ih tako nakratko udaljiti.

Ako još niste pronašli pravog partnera, ovaj test će vam pomoći

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragana

    22. oktobar 2016 | 14:37

    Budalastine...moj muz je vodolija u horoskopu...al'ne bi ga menjala nizasta na svetu...sex jeste bitan u braku/vezi,al'nije najbitniji....i toliko o tome !!

  • Valjevac

    22. oktobar 2016 | 13:13

    Taj sam

  • Breston

    23. oktobar 2016 | 10:14

    Konacno nesto lepo i onama Bikovima...Inace potpisujem svaku rec stvarno uzivam u predigri i dugom vodjenju ljubavi :-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA