Dve seks-poze koje su ŽENAMA omiljene

Svi znamo da muškarci najviše vole "doggy style" pozu za seks, ali malo ko pita žene šta njima najviše prija. Rešili smo da ispravimo tu nepravdu

  • 33
Seks, Ljubav, TAMABEPA Foto-ilustracija: Profimedia

Ženama je tokom seksa teže da postignu orgazam nego muškarcima, a uvek se pitamo zašto je to tako. Svaki muškarac zna da nije lako zadovoljiti damu.

I dok se pripadnici jačeg pola mogu pohvaliti da svaki put dožive orgazam, sa ženama to ide malo teže.

Utiče li na to veličina penisa ili je možda važnija poza? Postoje poze u kojima žene verovatno nikad neće svršiti ali takođe postoje i one u kojima garantovano hoće, a ako ništa drugo učiniće joj seks daleko većim uživanjem nego inače.

Prema istraživanju naučnika iz Mejo klinike, žene zapravo nemaju mnogo kontrole nad tim hoće li doživeti orgazam ili ne, već mnogo toga zavisi od njihove anatomije.

Možda je pomalo surovo reći, ali je istina da ukoliko bi jačina ženskog orgazma bila puštena kroz muški mozak, postojala bi velika šansa da ih ovaj šok ubije.

NE BUDITE LOŠA LJUBAVNICA: 14 poteza koje muškarci NE PODNOSE u seksu!

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Odabir poze je ipak ono što može uticati na doživljavanje orgazma, jer se navodno klitoris prilikom seksa u određenim pozama pomera ka vaginalnom zidu, a što mu je bliže to će žena verovatnije doživeti orgazam.


Da biste uživali u seksu, probudili strast i jednostavno probali nešto novo, predlažemo vam ove dve poze za koje stručnjaci tvrde da su ženama omiljene.

BIČEVANJE, MASKIRANJE, SNIMANJE: Ove seks-fantazije ćete sigurno ostvariti, ako već niste!

Ali koja je to poza onda idealna? Stručnjaci tvrde kako je reč o klasičnoj, misionarskoj pozi, jer se pritom stvara idealan ugao od 45 stepeni i upravo će u toj pozi žena najverovatnije doći do orgazma. Iz nekog razloga mnogi ovu pozu smatraju prevaziđenom i previše jednostavnom. Greška! Osim što vam za zadovoljstvo nisu neophodne nikakve akrobacije, uz minimum maštovitosti, poza u kojoj ste vi gore siguran je put do ženskog vrištanja od zadovoljstva.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Ova poza nije jedina, pa se takođe preporučuje i kaubojka. Većina muškaraca će se složiti da je obrnuta kaubojka hot položaj. Ali za ovaj položaj je važno da ostanete uspravno. Ako se nagnete napred i zgrabite njegov članak, ne samo da rizikujete da savijete njegov penis na pogrešan način već mu samoinicijativno dajete pogled na svoju guzu.

Pogledajte šta naše žene kupuju u seksi šopovima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zika

    28. oktobar 2016 | 00:39

    Sve je dobro kad se dobro svrsi...

  • andrea

    28. oktobar 2016 | 17:34

    Kad se sexamo najviše volim ,,sve poze,, kad doživim orgazam bas me briga koja je poza

  • Kum

    28. oktobar 2016 | 10:25

    Ma ja volim sve. sex je lep , ma u bilo kojoj pozi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA