Kako da noćas budete najbolja VEŠTICA u krevetu i ZAČARATE svog muškarca

Nije na odmet da na sebi imate kostim, ali to neće biti dovoljno. Potrebna su vam dodatna uputstva da magija u krevetu bude nezaboravna

  • 6

Ne bi bilo loše da Noć veštica probudi sve one skrivene čarolije koje možete da izvedete u spavaćoj sobi. Ono što je zagarantovano - vaš muškarac će biti prezadovoljan.

Uradite mu što pre ovih 10 stvari i poludeće za vama kao nikada pre!

Ovaj nevaljali ŠTAP žene koriste u seksu! Ali, nije ono što mislite (VIDEO)

Večeras je čuveni "bal pod maskama" i mnoge žene će se potruditi da budu prave veštice.

Ipak, ako želite da budete baš originalne, onda ne dozvolite da vaša magija prestane kada i maskenbal. Odvedite je sve do kreveta.

Svaka veštica mora da zna kako da očara svog partnera.

Ukoliko vam nedostaje ideja, primenite neki od ovih saveta.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia


Opremite spavaću sobu

Utisak koji želite da ostavite na svog muškarca počinje već od vizuelnog doživljaja vas kao osobe. Ne zaboravite da je vaš zadatak da večeras širite čaroliju. Pre svega opremite spavaću sobu tako da se kroz polutamu probijaju svetlucavi predmeti. Najlakše vam je da polepite stikere sa cirkonima po zavesi i posteljini. Obavezni detalj moraju da budu i sveće.

Seks igračke

Kada je seks u pitanju, ne bi bilo na odmet da pored kreveta uvek imate neke rekvizite. Ovo će pogotovo večeras biti od velike važnosti, zato pripremite bič, lisice i crno vino, čije kapljice će dočaravati krv. Probudite vatru u njemu.

PrintSkrin: YouTube/BuzzFeedVideo

Produžite predigru

Potrudite se da večeras predigra ne bude opuštanje i zabava samo za vas. Raznim veštičjim trikovima možete da upravljate partnerovim strastima, da izazivate čežnju i požudu. Preporuka je da pravite prilične pauze između skidanja delova garderobe.

Budite dominantni

Ne zaboravite! Vi ste večeras veštica i svojim moćima kontolišete svaki njegov potez. Započnite seks u stilu jahačice i ne zaboravite da često menjate tempo. Ukoliko se desi da partner poželi da zamenite uloge, iskoristite svoje ženske čari da ponovo bude vaš rob.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Iskoristite grubost kao vrlinu

Dominantna žena mora da se služi istim takvim potezima, koji će definitivno upaliti tokom zahuktavanja seksualnog odnosa. Magiju grubosti ćete najbolje postići korišćenjem noktiju. Ostavite trag na njemu, obeležite svoju teritoriju, jer on to zaista želi, iako nikad neće priznati. Grickanje vrata i ušiju je još jedna čarobna ideja.

Uradite ove TRI STVARI i večeras ćete imati VRHUNSKI SEKS!

Pogledajte kako da se opremite u seks šopu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CM

    31. oktobar 2016 | 21:16

    Ja verujem u Boga a ne u vestice i krajnje je vreme da se taj satanisticki praznik zabrani u nasoj zemlji. Zalosno je kad decu oblace u te mracne odvratne kostime i uce ih da je zlo nesto zabavno.

  • Milanbb

    1. novembar 2016 | 03:07

    nije noc vestica !! Nego sveti luka !!gde je to noc vestica????

  • Sava Savanovic

    1. novembar 2016 | 16:46

    Ja verujem samo u vampire.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA