ZA NEPOPRAVLJIVE ROMANTIKE: 10 ljubavnih klasika koje morate da odgledate

Priznali to ili ne, svi smo mi pomalo sentimentalni i ponekad nam tako prija da ronimo suze gledajući neki dobar srceparajući film. Evo spiska klasika sedme umetnosti sa ljubavnom tematikom koji vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim

  • 0

"Afera za pamćenje"

Saznajte zašto te kobne noći Teri (Debora Ker) nije uspela da se pojavi na vrhu njujorškog Empajer Stejt Bildinga i padne u zagrljaj voljenom Nikiju (Keri Grant).

"Moja Afrika"

Spisateljica plemićkog porekla Karen zaljubljuje se u Denisa, lovca na divlje zveri. Meril Strip, Robert Retford, safari, lavovi, pustolovina, ljubav... Šta biste više želeli?

"Prohujalo s vihorom"

Svaka snažna i ponosna žena krije u sebi jednu Skarlet (Vivijen Li), koja iskonski žudi da nađe svoga Reta Batlera (Klerk Gejbl).

"Orkanski visovi"

Možda ste skeptik po pitanju pretakanja klasične literature na filmsko platno, ali nakon gledanja ove moćne, mračno-romantične priče u interperetaciji Žilijet Binoš i Rejfa Fajnsa u ulozi likova Ketrin i Hitklifa, nećete moći da dišete.

"Besani u Sijetlu"

Sem i Ena se ne poznaju, ne znaju da su svoreni jedno za drugo i jedva da u filmu postoje scene u kojima se zajedno pojavljuju u kadru. Ali, ipak...

"Devojka koju sam voleo"

Bez obzira na sve spoljne okolnosti, koje kao da su se zaverile protiv Keti (Barbra Strejsend) i Habla (Robert Retford), njihova ljubav na kraju uspeva da trijumfuje.

"Kad je Hari sreo Sali"

Postoji li prijateljstvo između muškarca i žene? Koliko je čoveku potrebno da preboli napuštanje i pronađe novu ljubav? Kako prepoznati lažni orgazam? Odgovore na sva ova pitanja na urnebesno smešan način daće vam Meg Rajan i Bili Kristal.

"Eni Hol"

Mislite da inteligencija, cinizam i nesigurnost definitivno nisu osobine za koje bi iko ikada mogao da kaže da su seksi? E, pa Vudi Alen i Dajen Kiton će vas naterati da razmislite dvaput o tome...


"Filadelfijska priča"

Brak između dame iz visokog društva, kojoj je važno da zadrži svoj ugled i reputaciju (Ketrin Hepbern), i notornog alkoholičara (Keri Grant) završava se razvodom. No, da li je to zaista kraj?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA