Obratite pažnju na ove ZNAKOVE, jer ako ih pokazuje, nimalo joj se NE DOPADATE u krevetu!

Dr Megan Fleming, klinički psiholog i seksualni terapeut je otkrila sedam znakova koji vam mogu pomoći da pravilno protumačite da li je zadovoljavate u krevetu

  • 13

Već u prvim godinama "seksualnog bivstvovanja" većina vas muškaraca je shvatila da ženino:"ooooo" ili "aaaaaah" ne mora da znači da je ona doživela vrhunac, već da želi da vam podiđe time što će se isfolirati da je dostigla orgazam. Tada je većini vas to manje bilo i bitno jer u tim godinama niste o drugome ni razmišljali, osim o svom orgazmu. Ipak, sada ste nešto stariji i dugo ste u vezi sa osobom koja vam baš znači, ali vam njeni uzdasi ne deluju ubedljivo. Evo kako da proverite da li je u krevetu "iskrena" sa vama.

ŽENE ČESTO GLUME ORGAZAM: Kako da provalite da li ga je stvarno doživela ili samo folira

VODIČ ZA VRHUNSKI SEKS: Saznajte kad treba brzo, a kad se ide polako

Prema jednoj studiji objavljenoj 2014. godine u časopisu "Archives of Sexual Behavior", muškarci malo podcenjuju koliko su zadovoljni njihovi partneri u krevetu, prenosi net.hr.

To ipak ne znači da ne postoje žene koji ne bi želele da im seksualni život bude malo živahniji. Dr Megan Fleming, klinički psiholog i seksualni terapeut je otkrila nekoliko znakova koji vam mogu pomoći da shvatite da li je zadovoljavate u krevetu:

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

1. Ona ne daje povratnu informaciju

- Ako se osjećate kao da je duhovno odsutna ili ne odgovara na vaš dodir ili verbalne signale, "to može biti pokazatelj da ne oseća užitak ili da nije raspoložena", kaže Fleming.

Ovo ne važi za sramežljive devojke.

Ali, ako je zadihana, koža joj je porumenela, uvija prste, izvija leđa… verujte da je jako uzbuđena i da je zadovoljavate.


Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

2. Ona glumi reditelja

Na drugom kraju spektra, ako ona stalno govori da "ubrzaš" ili "daj to ovako", to može biti znak da je ne zadovoljavaš.

- Ako vam neprestano daje povratnu informaciju ona želi da pomogne da joj budete baš po meri. Ako vas njene sugestije u trenutku ostave s osećanjem da nikako i ništa ne možete da uradite kako treba bez obzira što ste pokušali, onda joj recite da njena uputstva nisu bila od pomoći.

3. Ona leže u različito vreme

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Ako tvoja devojka odjednom počne ranije ili kasnije da ide u krevet, možda pokušava da izbegne intimnost jer oseća da ste upali u seksualnu rutinu ili nije sretna s tvojim mogućnostima.

No, prije nego što se raspametiš vidi ovo: “Također bi  objašnjava Fleming.

- Budite znatiželjni i saznajte da li možda ima novi pritisak na poslu i iscrpljena je, ili jednostavno nije raspoložena. Pitajte je koje uslove treba da ispunite ili promenite da bi jedva dočekala da pođe u krevet s tobom.

4. Ona ne želi seks

- Kad vaš partner postaje sve manje zainteresovan za seks, to je pravo vreme da se postane stvarno znatiželjan i krenu postavljati pitanja kako bi saznali više o tome šta ona oseća da nedostaje i šta da uradite da je više zainteresujete. Najvažnije je da ne brzate sa zaključcima - poručuje Fleming.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

5. Ne želi da se mazi nakon seksa

“Postoje brojni razlozi zbog kojih žena ne želi da se mazi nakon seksa. I da, jedan od njih je da nije zadovoljna. Ako ste nedavno primetili promene u njenom seksualnom ponašanju ili interesu, iskoristite to kao priliku da otkrijete šta je uzbuđuje i šta želi”, sugeriše Fleming.

6. Govori o "velikom" seksualnom životu drugih ljudi

Do sada ste verovatno već naučili da nisu sve žene iste. Ponekad im je lakše da daju naznake jer se ne osećaju ugodno da direktno kažu šta im je na umu.

Ako ona uporno nastavla da govori o vrućem seksualnom životu koji je vodila s bivšim dečkom, to bi mogao da bude njen pokušaj da ti kaže da nije srećna s onim što vam se događa u krevetu.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Vi baš tada treba da se tainteresujete za priču kako biste probali da joj priuštite isto.

-Pokažite interesovanje i zamolite je da vam ispiča više o tome! Pitajte je šta je to činilo njihov seksualni život toliko vrućim i saznajte jesu li radili nešto što s vama nikako ne uspeva.

7. Ne brine je ako nije svršila

Saznajte šta joj je orgazam znači, nemojte da pretpostavljate da ne brine o tome jer je niste zadovoljili.

- Neke žene uživaju u seksu iz zadovoljstva i povezanosti i nije im posebno važno jesu li postigle orgazam ili nisu. Druge žene ga žele i bore se za orgazam svaki put, objašnjava Fleming.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

- Neke žene nikada nisu doživele orgazam i možda se ne prepuštaju tom izazovu.

To znači, ako se prethodno dosta trudila na postizanje velikog “O” svaki put kada ste imali seks, a to sada više nije slučaj, da je možda prestala da pokušava da ga doživi jer misli da je ti ne možeš dovesti do toga.

(Telegraf.rs / net.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA