Poslušajte savete iskusnih zavodnica, i imaćete nezaboravan seks

Žene su pravi avanturisti kada je seks u pitanju, imaju puno fantazija koje ne znaju kako da ostvare. Ovo su neki od saveta kako da se oslobodite i imate savršen seks sa partnerom

  • 12

Saveta za seks nikad dosta, a pogotovo ako su iz usta iskusnih žena koje su bez dlake na jeziku podelile svoje seksi fantazije. Iz njihovih priznanja ćemo nešto i naučiti, evo i šta.

Za sve koji vole seks za jednu noć, ovo je vrlo bitna nedelja

1. Neka pronađe vaše erogene zone

"Nikada nemojte da potcenite moć poljupca na pravim mestima. Izluđuje me kada mi moj dečko ljubi vrat i lagano gricka ušnu resicu. Od ovoga dobijem trnce sve do klitorisa i odmah mi je do seksa”, rekla je Tesa (27).

2. Pričajte prljavo 

"Prljave misli i reči nisu rezervisane samo za spavaću sobu. Ako ste s devojkom na dejtu, recite joj koliko vas privlači i da biste je odmah uzeli. Ovo može biti dobar uvod u ono što će se kasnije dogoditi kada stignete kući. Sigurno će vam ispuniti svaku fantaziju”

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

3. Neka obrati pažnju na grudi

“Izluđuje me kada me dečko dira po grudima. Ne samo kada ih zgrabi, već kada ih ljubi, liže i gricka bradavice. Od toga sam toliko uzbuđena da jako brzo dođem do orgazma “, rekla je Lara (27).

4. Recite mu da se dodiruje 

“Strašno me pali kada gledam kako se moj dečko dodiruje. Obično legnem pored njega i dodirujem ga, a onda stavim njegovu ruku tamo dole i gledam ga. To me toliko uzbuđuje jer je to nešto što on radi u privatnosti.”


5. Preuzmite inicijativu 

Kada moj dečko i ja imamo seks u misionarskoj pozi, toliko sam blizu orgazma da me to izluđuje. Nekad ga gurnem kako bih ja bila gore i preuzela inicijativu. Mislim da nema ništa loše u tome da momci nekada samo uživaju u pogledu.”

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

6. Kupajte se zajedno 

“Svi pričaju o seksu ispod tuša, ali kupka može biti jednako zabavna. Posebno ako ima mnogo pene pa je deo vašeg tela skriven.”

7. Gledajte porniće

“To se ne događa često, ali nekada smo moj suprug i ja raspoloženi za zajedničko gledanje pornića. To je odličan način da se oslobodite i isprobate nešto drukčije.”

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

8. Usavršite "doggy style" pozu

“Moja omiljena poza je kada ja legnem na krevet potrbuške, a dečko me jako uhvati za zadnjicu kako bismo uhvatili ritam. Obično jako brzo svršim.”

9. Mesto je važno

“Volim kada se dečko potrudi da shvati šta me izluđuje, a ne samo kada odmah krene u akciju. Posebno kada je u pitanju oralni seks. Tako znam da ga zaista zanima kako se osećam”, navela je Ivona (26).

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

10. Ostvarite fantazije

“Nekoliko puta tokom seksa sam priznala dečku kako bih volela da mi veže ruke, ali sam previše stidljiva da bih sama pokrenula inicijativu. Jedne večeri mi je rekao da ima iznenađenje i izvadio je dva svilena šala kojima mi je vezao ruke. To je bilo odlično iskustvo.”

11. Nemojte se skidati

“Vrlo je uzbudljivo kada se suprug i ja seksamo dok smo još u odeći za posao. Moj savet za muškarce jeste da se ne muče s presvlačenjem i skidanjem do kraja, već da devojci ili ženi samo skinu čarape, podignu suknju i krenu u akciju.”

12. Uključite igračke 

“Volim kada muškarca ne plaše igračke za seks. Ako znate da vaša devojka ima neke igračke, pitajte je da ih izvadi i da je njima zadovoljite. Nema ničeg boljeg nego kada pri kraju zamenite igračku pravom stvari”

(Telegraf.rs/net.hr)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko cg

    23. novembar 2016 | 09:19

    Nista novo

  • Mala

    23. novembar 2016 | 16:36

    Da bih ostvarila svoje fantazije moram da nadjem coveka koji bi mi u tome pomogao...ne moze to sve sa bilo kim ...za zenu koja ucestvuje emocijama u seksu treba partner kog moze blisko da dozivi

  • biljana

    24. novembar 2016 | 08:29

    Nego sta ima novo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA