Ako mu izmasirate ovu tačku, s njegovim PENISOM će se desiti čudo!

Nikad vam ne bi palo na pamet da masiranje jedne tačke na ruci može da ima bilo kakve veze s zadovoljstvom u seksu. A dokazano je da ima

  • 7

Jeste li čuli za refleksologiju? U pitanju je poseban metod masaže, stiskanja ili gnječenja određenih tačaka na telu, u predelu takozvanih refleksnih zona, za koje se veruje da su povezane sa određenim organima.

Na vašem telu postoji tajno dugme! Evo šta će da se desi ako ga pritisnete (VIDEO)

Ako PRITISNETE ovu tačku na PRSTU i držite 60 sekundi IZLEČIĆETE se od bolesti! (VIDEO)

Ova tehnika zasnovana je se na principima tradicionalne medicine o kretanju energije kroz telo, čijom se blokadom ili stimulacijom može postići ozdravljenje. Mi ćemo vam ovog puta otkriti blagodeti jedne od tačaka na dlanu.

Istraživanje iz 2015. godine otkrilo je da je masaža mekanog jastučića ispod palca posebno korisna za ublažavanje neuropatskog bola koja je posledica dijabetesa. Ako osetite trnce i žarenje u prstima ruku i nogu, izmasirajte taj predeo i nelagoda će proći.

Ali, to nije sve! S obzirom na to da su upravo neuropatski bolovi čest uzrok impotencije i problema s ejakulacijom kod nešto starijih muškaraca, od masaže ove tačke imaće koristi i njihovi polni organi.

masaza gif

Probajte već večeras, pa nam javite rezultate.

Takođe, ako ste nervozni ili imate neke od navedenih zdravstvenih tegoba, isprobajte i jogu za prste:


(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA