Višestruke orgazme mogu da dožive i muškarci, a evo i kako

Muškarci će biti presrećni kad shvate da je tako malo potrebno da i oni dožive najmoćnije seksualno zadovoljstvo

  • 5

Uz malo vežbanja i muškarci mogu da dožive višestruke orgazme. Kao što se trudite da više puta zadovoljite ženu, na isti način možete da pružite ovaj fenomenalan doživljaj i sebi.

Kod muškaraca orgazam traje samo 3 do 10 sekundi, dok kod žena UŽIVANJE MOŽE I DA POTRAJE (VIDEO)

100 LJUDI DOŽIVLJAVALO ORGAZAM PRED KAMERAMA: Vrištali su, stenjali i drhtali sve vreme! (VIDEO)

Žene mogu da dožive višestruke orgazme tokom seksa. Kod muškaraca je to malo komplikovanije. Oni moraju da prođu kroz period "oporavka", koji najčešće traje bar tridesetak minuta.

Naime, orgazam kod muškarca ne mora svaki put da bude propraćen ejakulacijom, piše Men 's Health, a prenosi Net.

Ako želite da se približite blaženstvu višestrukih orgazama, evo što bi trebalo da uradite.

Foto-ilustracija: Profimedia/Glow Images RF Foto-ilustracija: Profimedia/Glow Images RF

Proverite testosteron

Za dobru, čvrstu erekciju, kraći period "oporavka" i snažniji orgazam, najvažniji je nivo testosterona u krvi.


- Nizak testosteron često smatramo staračkim problemom, ali iznenadili biste se koliko muškaraca danas ima taj problem već u dvadesetim i tridesetim godinama života - kaže dr Džonatan Stegal, osnivač Centra za naprednu medicinu u Atlanti.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

- Čak i ako ne primećujete ni najmanje opadanje seksualne želje, oko tridesete godine bi trebalo da proverite nivo ovog hormona. Ako je testosteron nizak, najčešći simptomi su bezvoljnost, apatija, slabiji libido, gojenje, depresija. A kad bi muškarci bili iskreni sami prema sebi, priznali bi da se u ovim godinama ponekad bore s takvim problemima - dodaje dr Stegal.

Ako vam je testosteron niži nego što bi trebalo da bude, možete prirodnim putem da ga podignete, odnosno ishranom bogatom proteinima i zdravim mastima. Osim toga, spavajte osam sati tokom noći, a i vežbajte, naročito s tegovima tri do šest puta nedeljno.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Kegelove vežbe

- Ima muškaraca koji višestruke orgazme mogu da dožive i bez preteranog truda, spontano. Ako to nije slučaj, moguće je istrenirati organizam da do toga dođe. Ono što može da vam pomogne su Kegelove vežbe, koje jačaju karlične mišiće i osnažuju vašu sposobnost da kontrolišete orgazam i ejakulaciju, kad za to dođe trenutak - kaže seksolog dr Ivon K. Fulbrajt.

Na orgazam i ejakulaciju utiču mišići vaše intimne regije, koja se proteže od stidne do trtične kosti. Ako možete da se suzdržite od ejakulacije koja prirodno sledi posle orgazma, veća je verovatnoća da vam neće biti potreban period "oporavka" i da ćete moći da doživite orgazam više puta uzastopno.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Kako se rade Kegelove vežbe?

Stežite mišiće koje koristite kada vam se piški, a nema WC-a u blizini. Dobra stvar je što ovo možete da radite u svakoj situaciji, dok vozite, dok ste na poslu i slično. Dakle, ako ste među onim retkim muškarcima, koji mogu da odlože ejakulaciju, za postizanje višestrukih orgazama ipak vam treba malo vežbe. Dobar način da to postignete i dobar način da naučite kako da kontrolišete ejakulaciju, ali i erekciju u punoj snazi, je da menjate poze tokom seksa.

Probajte poze u kojima vi stojite, tako da možete da se odmaknete od partnerke, stegnete karlične mišiće i doživite orgazam, ali da ipak ne dođe do ejakulacije.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Orgazam prilikom kojeg ne dođe do ejakulacije nije jednako intenzivan kao onaj koji je praćen njom, ali ponekad nekoliko ovih malih orgazama u nizu donosi i više zadovoljstva nego jedan veliki. Posebno ako imate u vidu da na kraju ipak sledi i taj pravi.

Pogledajte na kojim mestima sebe stimulišu Beograđani.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gox

    29. novembar 2016 | 07:17

    Ne nego masturbrate 10min pre sexa 3rakije popijete i kad se popnete ne silazite sat vremena.

  • Marko cg

    28. novembar 2016 | 22:43

    Meni su pojacani hormoni:) nekad mi i smata(curama ne)hehe..al to je priroda ..rodis se takav...nezasit

  • Anonymous

    30. novembar 2016 | 10:47

    A mi mladji, neiskusni? Savet za prvi put? Sve imam trip kad se prvi put .... da ce posle 10 sekunde da sve izadje napolje od uzbudjenja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA