Jedina situacija u kojoj je ženama veličina penisa važna

Nova studija o ženskim željama - nova dimenzija o penisu. U principu, o dužini ništa novo, samo iskreno

  • 24

Ispostavilo se da je ipak istina ono što svi mislimo, ali niko ne želi da prizna. Bar ne naglas. Nova studija otkrila je da će žene za seks za jednu noć odabrati muškarca sa većim penisom za razliku od kriterijuma vezanih za dužinu penisa kada biraju dugoročnog partnera.

DOKTOR NENAD, SVETSKI STRUČNJAK ZA PENISE, OTKRIVA: Evo kakav je muški polni organ NORMALAN

Evo kakav je penis ženama lep. I sedam trikova da bude još lepši

To pokazuje da je ženama idealni penis veći od svetskog proseka kada je reč o seksu za jednu noć ili vezicama za koje, bar u početku, nisu sigurne hoće li prerasti u nešto više, piše Gardijan.

Foto: Profimedia, Barcroft Media Foto: Profimedia, Barcroft Media

U studiji koja je u užem izboru za najbizarniju u istoriji naučnih studija učestvovalo je 75 žena kojima su naučnici izložili 33 primerka 3D modela penisa u erekciji plave boje kako na rezultate ne bi uticali rasni faktori i od ispitanica se očekivalo da izaberu svoje favorite.

Modeli su bili bez mirisa i, jasno, različitih dimenzija.

Istraživanje koje je sprovedeno u saradnji Univerziteta Kalifornije i Univerziteta Novog Meksika prvo je u kojem su preferencije žena testirane na 3D modelima, a ne pomoću dvodimenzionalnih fotografija.

Od ispitanica se očekivalo da dobro prouče ponuđene modele, a zatim je trebalo da se izjasne koja bi bila idealna veličina penisa muškarca s kojim bi bile u dužoj vezi, a kojom bi trebalo da se diči muškarac koji bi im bio partner za neobaveznu kombinaciju.


A photo posted by Mona Chalabi on

Ispostavilo se da se očekivanja razlikuju. Kad je reč o stalnom partneru, poželjne dimenzije su 16 cm dužine i 12,2 cm u prečniku, ali kad su u pitanju jednokratne avanture, očekivanja i apetiti (očigledno) malčice rastu: 16,5 cm dužine i 12,7 cm u obimu.

Ako je verovati naučnom tumačenju rezultata, reč je o tome da žene partnere za ozbiljne veze biraju pre svega na osnovu inteligencije, dok fizički izgled nije primaran, a uporište za ovakvo objašnjenje leži u činjenici da je veličina penisa u vezi sa nivoom testosterona, koji ujedno utiče i na to koliko će muškarac biti privlačan suprotnom polu.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Nezgodno je samo to što se ženski snovi ne podudaraju baš s ponudom, odnosno realnošću, jer statistika kaže da je penis prosečnog muškarca u erekciji dug 13,2 cm i obima 11,6 cm.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boban

    11. decembar 2016 | 07:30

    Pa i naše očekivanje idealne zene je malo drugačije od ponudjenog. Šta da se radi...

  • sasa

    10. decembar 2016 | 23:05

    Uvek im je vazna, koja kaze da nije, laze!

  • Dozvoli :-

    11. decembar 2016 | 00:07

    Svaka čast Magdalena na iskustvu, iskusno nema šta :-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA