SEZONA VENČANJA: Kako da preživite svadbu ako ste singl

Odlazak na venčanja može biti izuzetno naporan i opterećujući. Pogledajte kako preživeti sezonu u kojoj sve vaše prijateljice oblače venčanice, a vi nemate čak ni neobavezni sastanak u najavi, a kamoli "ozbiljnu" vezu

  • 0

Za sve one dame koje još nisu pronašle osobu svog života, odlazak na venčanja može značiti mučni podsetnik na to da sa nekim stvarima kasne ili da ih nisu još uradile. Međutim, to ne mora uvek biti loše.

Vrlo je verovatno da ćete se na venčanjima dobro zabaviti, videti stare prijatelje, čuti neki novi trač o njihovim životima, upoznati nove ljude, a možda i shvatiti koliko je vaš singl život ustvari super!

Iako je ponekad teško pronaći motivaciju da odete na svadbu kada nemate partnera, bitno je da shvatite da je to događaj koji je prvenstveno posvećen vašoj prijateljici, sestri, drugu ili članu porodice i da svakako ne otići na proslavu ostavlja ružan utisak, a može doneti i dugoročne posledice. Imajte na umu to da na venčanjima imate i besplatnu tortu, a šale na račun stajlinga drugih zvanica mogu vas izuzetno zabaviti. Na kraju, možda i neki slučajan gost može biti vaš budući izabranik.

Pet saveta da preživite sezonu venčanja

1. Izgledajte najbolje što možete - Osim što ne znate ko su gosti s mladine strane, ako ste pozvani od strane mladoženje, slike sa venčanja će svakako kružiti okolo i ni sami ne znate koliki broj ljudi će ih videti. Mladin rođak, mladoženjin kolega sa fakulteta ili brat iz inostranstva koji se pojavi na venčanju - vrlo izvesno može biti vaš budući. Na venčanjima, ljubav je centralna tema, pa je odmah i lakše uspostaviti komunikaciju.

2. Nemojte biti u centru pažnje - Zapamtite da je ovo mladin i mladoženjin dan i izbegavajte da dajete gorke komentare na račun ljubavi da ne biste delovali očajno.

3. Nemojte piti previše - Nema ništa gore od pijane singl devojke. Kontrolišite količinu alkohola koju popijete kako ne biste ostali sami da sedite za stolom.

4. Odgovorite direktno ili izbegnite škakljiva pitanja - Na proslavama kada se dvoje zavetuju na večnu ljubav, nemoguće je izbeći pitanja dušebrižnika tipa: "A zbog čega vi još niste udati?". Zavisno od toga koliko vam je puta ovo pitanje postavljeno, možete odgovoriti direktno ili izbeći odgovor.

Na primer, recite da još niste upoznali nekoga koje divan poput vas, dobro izgleda, a i zarađuje, pa da često muškarci koje upoznajete ne mogu da prate vaš ritam života. Ukoliko još niste postigli dovoljan bes druge strane odgovarajući na ovakva pitanja, jednostavno skrenite temu na pitanja o kućnom ljubimcu, poslu ili filmu.


5. Povedite prijatelja - Svaka žena ima bar jednog muškog prijatelja koji je slobodan i pritom izgleda fantastično (u većini slučajeva dotični je gej), a svakako ne bi odbio da bude pratilac na venčanju. Iskoristite priliku i pojavite sa sa plus 1. Ne samo da ćete izbeći pitanja, već ćete izazvati i zavist ženskog dela gostiju. Naročito onih koje su u srećnom braku.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA