DA SEKS TRAJE DUŽE: Stiže čudotvorna "vijagra" u spreju!

Jedan od tvoraca "vijagre", čuvene plave pilule koja vremešnim muškarcima omogućava da u krevetu pokažu čvrstinu i izdržljivost mladog pastuva, osmislio je novo hit terapeutsko sredstvo koje će pomoći svima onima koji imaju problem sa preuranjenom ejakulacijom

  • 1

Legendarni doktor Majk Vajli uskoro će lansirati proizvod "Tempe", medicinsko sredstvo u vidu spreja koje će produžiti i poboljšati užitak u seksu milionima muškaraca i njihovim partnerkama.

Prema nekim istraživanjima, prevremena ejakulacija pogađa skoro svakog četvrtog čoveka, a samo mali broj njih uspeva da savlada stid zbog tog problema i zatraži lekarsku pomoć.

- "Tempe" sadrži kombinaciju dva analgetika u malim dozama, koji muškarcima omogućavaju da imaju mnogo veću kontrolu, bez neprijatnog osećaja utrnulosti – tvrdi doktor Majk Vajli.

Proizvodu je potrebno oko pet minuta da počne da deluje. Ipak, svi oni koji ne budu želeli da njihova tajna bude otkrivena, mogu "Tempe" da nanesu i dva sata pred sam odnos.

Ovaj sprej trebalo bi da se pojavi na tržištu Velike Britanije u narednih nekoliko meseci, a kako se najavljuje, mogao bi se naći i na pozitivnoj listi lekova, što znači da će, za razliku od "vijagre", biti besplatan. Takođe, doktor Vajli tvrdi da će jedna džepna bočica spreja moći da potraje i do godinu dana, pod uslovom da muškarac vodi ljubav jednom do dva puta nedeljno.

(Telegraf.rs)


Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA