Masturbirala sam svaki dan nedelju dana, a to preporučujem i svim ženama - evo zašto!

Tokom godina moja želja za seksom je drastično opala, a onda me je savet jedne prijateljice trgnuo iz ovog posta bez orgazma - "izgubićeš je ako je ne koristiš"

  • 14

Kada sam bila mlađa, masturbacija je bila uzbudljiv deo otkrivanja moje seksualnosti. Međutim, pet godina kasnije masturbacija je za mene postala misaona imenica - zato sam rešila da se prisetim starih uspomena.

Žene, ovo NIKADA nemojte da radite ako želite VRHUNSKI SEKS!

Ne možete da doživite orgazam bez vibratora? Saznajte da li je s vama sve u redu

Narednih nedelju dana posvetila sam masturbaciji i svom zadovoljstvu.

Nedelja

Nakon obavljanja brojnih svakodnevnih obaveza koje sam odlagala za poslednji trenutak, napokon sam ugrabila sat vremena samo za sebe. Legla sam u krevet, zapalila dve sveće i skinula se. Moram da priznam da mi je na početku bilo malo neprijatno - kao da sam postala stranac za svoje telo. Nakon samo pet minuta, talas zadovoljstva preplavio je moje telo. Počela sam da se prisećam svojih dana uživanja iz mladosti.

Ostatak dana nisam mogla da skinem osmeh sa lica.

Ponedeljak

Celo jutro sam provela brinući o tome kako ću da pronađem vremena za masturbaciju. Onda sam rešila da ću to uraditi dok sam pod tušem.

Masturbiranje uz pomoć vode bilo je mnogo intenzivnije nego kada sam to juče radila rukom.

Voda je sve vreme dodirivala moj klitoris i mislim da sam svršila u rekordnom roku.


Utorak

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Istog trenutka kada sam otvorila oči krenula sam ka tuš kabini kako bih sebi priredila još jedan srećan završetak tuširanja.

Orgazam je polako počinjao da mi bude nagrada za sve ono što moram svakoga dana da proživljavam na poslu i van njega. Počela sam da mu se radujem.

Sreda

Prošlo je skoro nedelju dana od kada sam imala seks i čini mi se da mi je libido sada mnogo jači. Polako sam počela da ubiram plodove moje misije.

Četvrtak

Legla sam u uobičajeno vreme ali nisam mogla da zaspim zbog nekih problema koje sam imala na poslu. Onda sam se setila da sam negde pročitala da maturbacija ima brojne zdravstvene prednosti - a jedna od njih je bilo i laše tonjenje u san.

Nakon orgazma zaspala sam kao beba.

Petak

Foto: Profimedia/Corbis Foto: Profimedia/Corbis

Napokon je došao red na vibrator koji je samo skupljao prašinu jer je bio poklon. Ranije sam imala velikih problema da dođem do orgazma samo putem seksa, a sada sam shvatila i zašto - sve se vrti oko klitorisa.

Nakon ove sesije, kroz glavu mi je prošla misao kako je sasvim u redu da u svakodnevni život ubacujemo ovakve, da ne kažem, "nastrane" trenutke.

Subota

Poslednjeg dana mog eksperimenta odlučila sam da izađem u provod. Moram da priznam da nije bilo loše, ali sam dobar deo večeri provela razmišljajući o onome što me čeka kada dođem kući.

Ipak, ne verujem da bih mogla da nastavim ovim tempom puno duže, ali mislim da ću povremeno imati svoju sesiju ispod tuša.

Ne samo da je osećaj sjajan, već je masturbacija i odličan način da se oslobodite stresa.

Definitivno bih svim ženama preporučila da s vremena na vreme odvoje vreme za masturbaciju jer seksualnost nije nešto što može da vam isključivo pruži partner. Ona je bukvalno u vašim rukama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA