Ako joj dodirnete jednu od ovih 8 tajnih erogenih zona, orgazam je zagarantovan!

Dodirujte ove regije na telu vaše partnerke i vinućete je u nebesa od seksualnog zadovoljstva

  • 25

Nije tajna da je predigra svakoj ženi omiljeni deo seksualne igre. Seks bez fine i uzbudljive predigre za ženu je kao supa bez rezanaca, kao film bez kokica ili, plastično prikazano muškarcima, kao da igrate fudbal bez lopte. Ne možete imati drugo bez prvog.

Ako pritisnete ovu tačku devojci, moliće vas za seks. Za žestok seks (FOTO)

Skrivene erogene zone za koje niste znali

U proseku, ženi je potrebno dvdesetak minuta da dostigne vrhunac, dok muškarci do njega stižu samo za pet minuta. Zato odvojte malo vremena i testirajte neke druge, skrivene zone na telu vaše partnerke - neće znati šta ju je snašlo.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

1. Uši

Dodirujte, grizite i grickajte i ivicu njene ušne školjke i pratite šta joj se događa.

2. Prsti ruku

Kada gledate film zajedno, nežno dodirujte i masirajte prste njenih ruku - pune senzornih receptora. Dovoljno je diskretno da niko ne primeti, ali i dovoljno primemljivo za probudi i sve ostale delove njenog tela.

3. Ručni zglobovi

Unutrašnji deo zglobova ženskih ruku je veoma osetljiv na promenu temperature. Pokušajte najpre da ga poližete, a potom duvajte polako da stvorite efekat hlađenja.


Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

4. Unutrašnjost kolena

Spustite prste niz njenu butinu i zadržite se na zadnji deo kolena. U početku će je golicati dok joj mazite ovu zonu, ali to će se smanjivati kako njeno uzbuđenje bude raslo.

5. Noge

Unutrašnji deo butine prepun je osetljivih stanica. Krenite od kolena, polako niz butinu nagore, a onda izvršite udar u pravcu njene vagine i onda se zaustavite. Dodirujte ovlaš tu zonu gledajući kako joj raste uzbuđenje.

6. Usne

Na osnovu boje usana možete prepoznati na kom se nivou uzbuđenja neko nalazi. Jarkocrvena boja upućuje na uzbuđenje koje možete povećati blagim lizanjem gornje usne ili tako što ćete je lagano špvući svojim usnama.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

7. Leđa

Iznasirajte svoju partnerku kako biste je oslobodili stresa. Masirajte joj deo između ramena i kičme i prelazite niz leđa gde su nervi najosetljiviji. Na ovaj način svoju partnerku ćete uzbuditi, ali i pripremiti za višestruk orgazam.

8. Lice

Kada žena doživljava orgazam, njen mozak se gasi. Jednostavno prestane da razmišlja nakratko. Da biste joj pomogli da se vrati, stavite joj glavu u krilo i masirajte joj slepoočnice palčevima. Ljudi nose napetost na licu, a masaža im pomaže da se opuste i budu otvoreniji za nova uzbuđenja.

A ključ opuštanja krije se u usnama - kada je čovek uzbuđen, on opušta mišiće koji drže vilicu zatvorenom. I

Foto-ilustracija: Profimedia.rs Foto-ilustracija: Profimedia.rs

Pogledajte kako je otkrivena gradska tajnu vezanu za seks u kolima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Arcibald

    29. januar 2017 | 23:48

    Najvise se uzbudi kada se uhvatim za novčanik

  • Rogo

    29. januar 2017 | 23:11

    Preskocili ste glavnu erogenu zonu kod zena a to je novac !! Sve dok joj ne ponudis finansisku sigurnost nece doziveti orgazam . A kad je finansiski osiguras onda ona dozivi orgazam i kad je pogledas .. budite ubedjeni u to 100%

  • Vuk

    30. januar 2017 | 16:15

    Najvise doziva orgazam kad su u sopingu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA