≫ 

Žene brutalno iskreno: Evo koliko nam je stvarno stalo do veličine vašeg penisa!

Neke su stvari ženama mnogo važnije od vaše obdarenosti. Pa tako, u slučaju da spadate među one koji su zabrinuti zbog dimenzija svog "gospodina Đokice", vreme je da čujete šta dame imaju da kažu po ovom pitanju

  • 43

Dok bi više od 50 odsto pripadnika muškog roda želelo da ima nešto pozamašniju alatku među nogama, većina žena u tvrdi da su sasvim zadovoljne veličinom penisa svojih partnera.

Veliko istraživanje, u kojem je učestvovalo više od 25 hiljada muškaraca pokazalo je da više od 50 odsto muškaraca nije zadovoljno veličinom svoje alatke. Stvarno? Pa i u slučaju da ste daleko ispod proseka, očajavati zbog nečega na šta nemate nikakav uticaj je prilična glupost. Evo šta žene cene više od veličine penisa.

Ostavila je dečka jer je bio debeo i opasno zažalila jer je iz osvete prema njoj svoje telo doveo do savršenstva

Čistoća

Verovali ili ne, istraživanje brenda “Mecca” pokazalo je da je sveže oprana posteljina jedna od bitnijih stvari koja može uticati na raspoloženje žena za seks. I nama zvuči nestvarno, ali je čistoća posteljine navedena kao druga stvar koja ih najviše pali i to odmah iza gubitka težine, njihove naravno. Da, možda zvuči čudno, ali definitivno ne košta previše da bi isprobali. Posteljinu na pranje i ko zna, možda je baš to stvar koja će vam popraviti seksualni život. Jedino je trik u tome da ih prvo treba dovesti do sobe.

Telesna građa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • AHA

    14. januar 2017 | 16:00

    Meni malo krivo kad muskarci zbog ovakvo bezveznog clanka, koji je tu samo da popuni prazninu, a nije stvarni odraz misljena zenskog sveta, pocnu da blate zene i da komentarisu kako zenama smrde, velike su i.t.d. Bas ruzno. Ja to za muskarce nikada ne bih rekla. Ali, to je malo i stvar kulture.

  • Tamo neko

    14. januar 2017 | 00:28

    Kao prvo i najvaznije , mora da zna radnju, sta mi znaci ako i sat vremena moze ako ne zna kako, samo te izmrcvari dok ti brojis sve i svasta po glavi i molis boga da zavrsi. Kao drugo higijena, a velicina je bar meni na poslednjem mestu , zensko sam naravno.

  • stvarno?

    14. januar 2017 | 13:56

    zashto uvek prichate o penisu? shto ne pomenete nekad i vaginu? a njih ima svakakvih. i velikih i josh vecih i onih koje vise i one koje nikad nisu vlazne i onih koje uvek smrde i i i i i koja je idealna velichina i kako se se servira i posluzuje? nike sve u klincu nego i u njoj lezi veliki problem. ne mozesh da sadish zito na zemljanom putu vec u dobru njivu. nije problem u zitu vec i njivi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA