≫ 

Gledala sam "50 NIJANSI MRAČNIJE" sa ženama u bioskopu! Ostala sam u šoku šta su radile i kako su reagovale

Žene su činile 95% publike, ali moram da priznam da se u sali zatekao i pokoji muškarac koji je došao da odgleda film sa svojom nežnijom polovinom

  • 10

Sinoć je održana dugo očekivana premijera filma "Pedeset nijansi mračnije" u Beogradu. Publika je na film čekala dve godine i moram da priznam da se strpljenje itekako isplatilo. Celokupna ekranizacija je ispunila sva moja očekivanja, ali ono što mi je bilo posebno interesantno jeste reakcija publike koja je sa mnom gledala projekciju.

PEDESET NIJANSI PERVERZNIJE! Seksi glumica na premijeri jedva obuzdala GOLE grudi! (FOTO)

Žene su činile 95% publike, ali u sali se zatekao i po neki muškarac koji je došao da odgleda film sa svojom nežnijom polovinom.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Ono što mi je posebno bilo zanimljivo jesu komentari koje su žene dobacivale tokom čitava dva sata, a posebno to što su ismevale mnoge romantične scene.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Kada se Kristijan pojavio na velikom platnu čitava sala je uzdahnula, a jedna devojka je čak oduševljeno prokomentarisala "Evo ga"!

Mali ženski razgovori i domunđavanja su se nastavili najviše tokom seksi scena, kada su se žene kikotale ali i smejale histerično, a čulo se i po koje sarkastično "Joj bože".


Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Posebno su takve reakcije bile izražene kada je Kristijan svoju partnerku ljubio po intimnim delovima, što mi donekle pokazuje da je seks kod nas očigledno i dalje tabu.

U jednoj sceni kada glavni junak klekne pred Anastazijom čuo se komentar "Pomazi ga sad kao kuče".

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

S vremena na vreme sam primetila da su sevali blicevi, jer su pripadnice lepšeg pola očigledno želele svima na društvenim mrežama da pokažu gde se u tom trenutku nalaze.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA