≫ 

Ovo je zajedničko svim ljudima koje bije glas da su zmajevi u krevetu

Ukoliko jo niste sigurni da li ste dobri u krevetu, ovaj tekst otkloniće vam sve nedoumice

  • 14

Prema najnovijoj britanskoj studiji, sve žene i svi muškarci za koje se može reći da su dobri ljubavnici, u spavaću sobu i seksualni čin unose jedan običan a tako poseban sastojak - koji se zove glas.

Imala je GLASAN SEKS DVE GODINE, a onda ju je stigla neočekivano surova kazna (FOTO)

Ako idete u Italiju, ovakav SEKS NE SMETE da imate!

Naime, muškarci i žene koji glasno izražavaju svoje zadovoljstvo tokom seksualnog akta i više se ludiraju jedno drugom pružaju veće seksualno zadovoljstvo u odnosu na one koji to rade u tišini.

Buka je oblik komunikacije koji pomaže da partner zna šta vam se sviđa a šta vam ne prija dok vodite ljubav. Buka u krevetu može da poveća poverenje ljubavnika jer ih uverava da u njihove lične seksualne veštine i da su u stanju da jedno drugo zadovolje.

Ako želite da imate bolji seks, recept je jednostavan: probajte da to radite na sav glas.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Ljudi koji stenju i uzdišu tokom seksa sigurniji su u svoje seksualno umeće, što bi onda moglo da znači da - dobri ljubavnici u krevetu prave najveću buku.


Jedno istraživanje iz 2012. pokazalo je da je glavni razlog zašto su žene glasne tokom seksa to - da bi povećale seksualne aktivnosti partnera u spavaćoj sobi.

Istraživači Univerziteta u Centralnom Lankaširu i Univerziteta u Lidsu pratili su 71 seksualno aktivnu ženu starosti između 18 i 48 i postavili im pitanje da li su glasne tokom seksa.

Na osnovu njihovih odgovora, zaključak je da su - iako su mnoge od tih žena doživele najviše orgazama tokom predigre ili masturbiranjem - najbučnije bile pre i za vreme muškarčevog orgazma.

Od žena koje je obuhvatila studija, 66 odsto njih reklo je stenju kako bi ubrzale partnerov vrhunac, a 87 odsto reklo je da stenje tokom seksa kako bi povećale samopoštovanje svojih momaka.

Foto-ilustracija: Profimedia/F1 Online Foto-ilustracija: Profimedia/F1 Online

Istraživači su naveli da svi ovi podaci zajedno jasno pokazuju da buka koju žena proizvodi tokom orgazma ima i element svesne kontrole, koji joj pruža priliku da manipuliše ponašanjem muškarca.

Takođe, muškarci bi trebalo da stenjanjem tokom predigre osiguraju da žena uživa dok im pruža oralno zadovoljstvo i da to čini češće. Jer jauci zadovoljstva poovećavaju njeno uživanje.

Muškarci imaju tendenciju da budu manje glasni od žena, a to ide na njihovu štetu.

tamabepa, par seks

Dobro vremenski tempirano uzdisanje ili stenjanje te fraze koje iskazuju zadovoljstvo potrebni su svim ženama kako bi joj podstakli entuzijazm i omogućili joj da tačno naznači kada se oseća dobro.

Dakle, pustite glas - biće bolje i vama i njemu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rkač

    4. mart 2017 | 19:19

    Treba zmajevi i da glasno prdnu žene to obozavaju

  • Vukasin cg

    6. mart 2017 | 12:50

    Mi iz CRNE GORE smo i zmajevi i tigrovi i pastuvi...masine za seks

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA