Sedam stvari koje muškarci stvarno žele

Verovali ili ne, psiholosi i seksolozi utvrdili su da muškarci više žele brak od žena, imaju jaču želju za roditeljstvom, a naprosto ne mogu da se odupru potrebi za maženjem nakon seksa

  • 0

Nauka je brzo shvatila da razumevanje između suprotnih polova može biti jedna od najvećih tajni, pa su brojna istraživanja posvećena ovoj tematici. Prenosimo sedam zaključaka  o muškarcima sa kojima se većina naučnika slaže.

Crvena boja

Za muški mozak crvena boja je vrlo stimulativna, a žene u purpurnoj garderobi smatraju privlačnijima. Muškarci su u jednom istraživanju ocenjivali žene u crvenim i zelenim majicama, a iako se radilo o istim ženama, one u crvenom su im većinom delovale više seksi. Ako ste ikad u dilemi između crvene i zelene haljine, setite se ovoga.

Čednost

Verujte ovo nije predrasuda! Gotovo 20 odsto muškaraca smatra da su devojke koje su imale između 10 i 20 partnera pre njih, u nedostatku bolje reči - drolje. Na sreću, 30 odsto njih misli kako broj partnera ne predstavlja indikator seksualnog karaktera i da sve zavisi od okolnosti. U svakom slučaju, muškarci više vole žene sa manje partnera, ali ne bi odbili seks zbog broja.

Maženje

Iako žene više vole maženje od muškaraca, istraživanje na 1.009 heteroseksualnih parova u dugim vezama pokazalo je kako su upravo muškarci zbog maženja nakon seksa srećniji. Time se povećava intimnost, a parovi se zbližavaju.

Grudi

Polovina muškaraca priznaje kako u grudi gledaju pre nego u lice, a u većini slučajeva veličina im nije važna.

Brak

Istraživanje na 5200 samaca između 21 i 65 godina pokazalo je da muškarci brak i porodicu priželjkuju jednako koliko i žene, ako ne čak i više. No, to nije sve!  Ustanovljeno je da muškarci imaju jaču želju za roditeljstvom od žena, što je verovatno instinktivno kao i kod svih sisara.

Preterivanje

Brz automobil, skup mobilni i fensi odeća? Muškarci svojim šepurenjem  žele da se dopadnu potencijalnim partnerkama, a njihov stil pokazivanja je indikator onoga što traže. Ako tip svojim cool autom pokušava da osvoji ženu, verovatno traži neobavezan seks, a beži od monogamije.

Neprivlačne devojke

Odgovor na pitanje svake napirlitane cice koja se u klubu pita zbog čega joj niko ne prilazi je da se, sudeći po istraživanjima, muškarci pre odlučuju za manje privlačne žene. Reč je u strahu od odbijanja, koji ih nesvesno okreće prema nekome koga možda ne bi odabrali u idealnoj situaciji. Ovo je dobra vest i za sve devojke, zgodne mogu da prestanu da se preterano trude, dok manje privlačne mogu da odahnu.


(Telegraf.rs/Izvor: Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA