Sebičnost i još 9 stvari u seksu zbog kojih ne treba da se izvinjavate muškarcima

Zaboravite odmah na sve predrasude koje i najveći tzv. zavodnici horski pevaju. U seksu važi pravilo da pravila nema i da je dozvoljeno sve oko čega se partneri slažu

  • 44

Mnogo glupih predrasuda može da dovede do toga da vas bude sramota vašeg seksualnog života. Ali istina je da sve što odgovara partnerima, što želite i što nikome ne škodi treba da bude na meniju – bez ikakvog osećaja krivice.

Evo o čemu žene STVARNO razmišljaju dok ih vi oralno zadovoljavate

Ako joj dodirnete jednu od ovih 8 tajnih erogenih zona, orgazam je zagarantovan!

Ovo su neke od stvari zbog kojih - iako svi uporno o njima pričaju - ne treba da se osećate loše ukoliko ih primenjujete u krevetu. Jer život je suviše kratak da ne biste imali baš onakav seks kakav želite, I to baš onako kako želite.

1. Stajete usred čina

Ako pristanete na nešto i onda shvatite da vam to ne prija, nemate apsolutno nikakvu obavezu da to nastavite da radite - bez obzira na to kako bi vaš partner mogao učiniti da se osećate zbog toga. Pristanak se može opozvati u svakom trenutku, i to iz bilo kog razloga. To potpuno zavisi od vas. Osim toga, samo nepristojna osoba bi pristala da spava sa nekim ko nije time izuzetno oduševljen.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

2. Ne uživate u stvarima koje bi "trebalo" da volite

Popularne priče u vezi sa seksom ponekad odaju utisak da svi treba da budu ludi za oralnim seksom ili vaginalnim seksom ili nekom drugom vrstom seksa. Istina je da postoji veliki raspon kada je reč o seksualnim ukusima i sklonostima, i svi su potpuno normalni. Umesto da se osećate krivim što vam se nešto ne sviđa, pronađite ono u čemu uživate i vi i vaš partner.


3. Neke vaše sklonosti su tabu

Ništa između odraslih osoba ne bi trebalo da bude problem. Nastranosti su veoma rasprostranjene, a one ne moraju nužno da budu odraz onog ko ste vi van spavaće sobe. Vi niste antifeminista koji želi da dominira, niste preterano agresivni zato što želite da dominirate nad nekim, a niste ni čudak zato što želite da isprobate razne uloge. Nema potrebe da se osuđujete ili analizirate sopstrvene želje. Ako oboje uživate, to je dovoljan razlog da idete so kraja.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

4. Kažete kad vam nešto ne prija

Ne brini o tome da li ćete povrediti partnerovo samopouzdanje. Oni si sigurno radije voleli da čuju malo konstruktivne kritike nego da nastavite sa nečim u čemu ne uživate. Pogotovo ako vas nešto boli tokom seksa, zapamtite da nikada ne treba da se osećate loše - odmah zaustavite čin i pređite na ono što vam prija.

5. Pravite izraze lica i proizvodite zvuke kakve želite

Brige kako za vreme seksa izgledate ili kakve zvuke proizvodite nije nešto što treba da vam bude prioritet. Ako brinete o tome da li je to dobra predstava za vašeg partnera - to može da ubije zadovoljstvo, pa je mnogo važnije da se fokusirate na to kako se osećate.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

6. Dajete instrukcije

Neki će možda reći da komunikacije tokom seksa ubija raspoloženje, ali to je apsurdno. Svi vole različite stvari, pa kako će naši partneri saznati šta volimo ako ne razgovaramo sa njima o tome? Partner kome ego je modricama zato što nije bio u stanju da pročita vaše misli poprilično je nesiguran – i kao takav potpuno su potpuno neodgovarajući za vas.

7. Koristite igračke

Ako želite da začinite svoj seksualni život igračkama, to nije uvreda za veštine vašeg partnera i zbog njih seks neće biti manje blizak ili autentičan. Ukoliko ubacite nov kul vibrator u krevet, seks bi oboma mogao da bude zabavan.

Foto: Profimedia, Ferrari Foto: Profimedia, Ferrari

8. Malo ste sebični

Da, seks treba da bude uzajamna aktivnost. Ali ponekad je u redu da tražite sredsvo za lično zadovoljstvo, da li je to zahtev da vam partner posveti više vremena, da sugerište svoju omiljenu pozu ili bukvalno uzmete stvari u svoje ruke. S obzirom na to da samo 65 odsto žena doživi orgazam svaki put kad su intimne sa nekim, većina muškaraca bi verovatno mogla da podnese i malo sebičnosti.

9. Inicirate seks

Dani kada žene su trebale da budu manje seksualna bića i muškarci trebalo da napravi prvi korak je (na sreću) davna prošlost. Asertivnost pokazuje da ste uvereni i da znate šta želite - a to je veoma seksi.

10. Spavate sa kim god poželite

Bez obzira na to šta tzv. opštepoznata znanja i teorije diktiraju, to što ste spavali sa nekim na prvom sastanku neće sabotirati uspeh vaše veze, kao što ni zbog seksa za jednu noć nećete mrzeti sebe. Zaboravite sve što ste učili o tome sa kim bi trebalo ili ne bi trebalo da spavate - vaši seksualni izbor nema nikakvog uticaja na vaše moralne uzuse.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Slikar

    26. mart 2017 | 21:44

    Znam da mi nikada nece oprostiti skok sa lustera. Nikada.

  • Vase ime

    26. mart 2017 | 20:39

    U sustini vam prizeljkujem.. vama ko je napisao ovaj zekst da vam i zena i cerk se pridrzava ovih pravila.. ako de slazete sa vasim tekstom.objavite.. :) bilo bi kul..

  • biljana

    2. april 2017 | 20:26

    Sta ovi baljezgaju na ovom forumu,i treba svako da uźiva u sexu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA