CRVENI SOK: Napitak koji bodibilderi koriste za EREKCIJU čvrstu kao čelik

Iako ovo možda zvuči čudno, nauka objašnjava sve

  • 9

Sok od nara ima brojna zdravstvena svojstva koja pomažu kod bolesti srca i prostate, ali i jedno krajnje neočekivano - ljudima koji ga pije daje erekciju čvrstu kao čelik.

Jedite ove 3 namirnice svakog dana i PENIS će vam biti tvrd kao KAMEN!

Ceo život ga merite pogrešno: Evo kako da PRAVILNO izmerite dužinu penisa

Iako ovo možda zvuči čudno, nauka objašnjava sve.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Jedno istraživanje pokazalo je da je sok od nara ublažio posledice erektilne disfunkcije kod 42 muškarca. Neko sličnih studija došlo je do istog zaključka.

Da li je razlog za to činjenica da sok od nara poboljšava rad srca (a sve što je debro za cirkulaciju krvi je dobro i za penis), zbog čega ga bodibilderi koriste kako bi bolje trenirali, ili nešto potpuno drugo još nije poznato.

Koliko piti

Ako želite da eksperimentišete sa ovim čudotvornim napitkom i erekcijom, potrebno je da svakoga dana popijete 170 mililitara soka od nara. Nije poznato koliko sati pre seksa ga je potrebno konzumirati, ali ako ga popijete ujutro sigurno nećete imati problema sa erekcijom u večernjim časovima.

Imajte na umu da efekti mogu da izblede nakon nekoliko meseci. Ako do ovoga dođe, pijte sok od nara svaki dan mesec dana i onda napravite pauzu od 2 nedelje, piše sajt T-nation.


Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Slikar

    19. mart 2017 | 17:11

    Razmisljam sta je bolje: da jedem one tri namirnice iz proslog teksta pa da mi bude tvrd kao kamen, ili crveni sok pa da mi bude tvrd kao celik. Bojim se, da ako iskombinujem ova dva saveta, ne dobijem ozbiljnu armiranu gradjevinu...

  • Obeliks

    18. mart 2017 | 22:34

    Kao mali upao sam u kazan sa sokom od nara

  • RoccoSiffredi

    19. mart 2017 | 10:14

    A sok od kamagrice? 6 sati radi bodibildere kao hilti busilica.... :-))

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA