MUŠKI BEZOBRAZLUK: Bikini nije za žene starije od 39

Britanski “Telegraph” objavio je rezultate ankete koja je pokazala da čak sedam od deset pripadnika muške populacije u toj državi smatra da dame starije od 39 godina ne bi trebalo da nose bikini

  • 1

Međutim, rezultati ankete sprovedene među damama starijim od pedeset godina bili su nešto drugačiji - čak 60 odsto njih smatra da nikad nije prekasno za bikini. S druge strane, tek 16,8 posto priznalo je da bi kupilo bikini, a 13,2 posto kao najveći problem je navelo isprobavanje u kabinama prodavnica.

Svega 9,8 odsto starijih dama imalo bi hrabrosti da priča sa mladim prodavcima o kupovini minijaturnog odevnog artikla, dok 42,7 procenata žena tvrdi da su modeli u trenutnoj ponudi ipak preslobodni i da im ne stoje dobro.

- Činjenica je da se žensko telo menja sa godinama, ali isto tako, vremenom svi naučimo da odaberemo ono što nam stoji. S obzirom na to koliko različitih modela danas postoji u prodaji, mislim da godine ne predstavljaju prepreku kada je bikini u pitanju. Svaka dama može da odabere pravi kupaći kostim za sebe – izjavila je povodom rezultata ankete Mari Bejlij, koja je nekada bila model za bikinije.

(B92.net)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Baba Lepa

    9. jul 2012 | 08:21

    E pa stvarno... Ako zena u 40tim jos uvek obraca paznju sta ko kaze i sta ce da obuce - njoj fali neka daska. Ponosno nosim svoje dupe, butine, dlake, celulit i svoje sise-doilje. Lepotice iz magazina nisu zene nego fotografije, dvodimenzionalna kategorija izasla iz Fotoshopa. Cak ni zene na slikama u prirodi ne lice na te slike, prema tome ja ne vodim unapred izgubljene bitke (da licim na njih). Svako od nas ima nesto lepo u sebi i na sebi - a i ruzno, prema tome lepota je u oku posmatraca i u njegovoj zelji da gleda lepo ili ruzno, zavisi na sta se odluci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA