≫ 

Ovo su žene sa kojima su muškarci najsrećniji u braku

Zaobljene dame konačno mogu da odahnu, jer za razliku od stereoptinih verovanja, sve više muškaraca voli na nežnom polu da vidi salce, velike grudi, celulit i ostale prateće odlike i buckastih devojaka

  • 8

Najnovija studija psihologa sa Nacionalnog univerziteta u Meksiku pokazala je da su muškarci bili mnogo srećniji kada su se zabavljali sa punijim, nego sa mršavijim damama. I ne samo da su se češće smejali u društvu gojaznih, već su i lakše rešavali zajedničke probleme.

BOLJE BITI DEBEO NEGO PIJAN: Evo do kog zaključka su došli naučnici!

Debeljuce, pročitajte ovo pismo! Mnogo će vam značiti

Ima SAMO 8 MESECI, a teška je kao četvorogodišnje dete: Rodila se kao zdrava beba, a onda je počela naglo da se goji (VIDEO)

U istraživanju se navodi da krupnije žene i one sa većim Indeksom telesne mase (BMI) u očima muškaraca deluju sposobnije za reprodukciju i odgajanje dece.

Ma koliko studija u prvi plan stavljala krupnije žene, ljubav je ljubav i nema veze koji ste konfekcijski broj kad počnete s nekim da se zabavljate, prenosi sajt "Your Tango".

Svako ima tip osobe, koja mu je privlačna i nije važno šta vam glava priča, već šta srce oseća. Bez obzira kakve bile, krupnije ili  mršavije, pronađite svoju srodnu dušu i užvajte u ljubavi.

Daljinac baner


(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Switt

    25. april 2017 | 10:31

    Sta je sa ženama, postoji li neka vrsta muškog roda gde smo i mi srećne?

  • Bizon

    26. april 2017 | 20:58

    Ovde dve iste budale sa razlicitim nikovima ostavljaju komentare. I damir.

  • Maja

    6. maj 2017 | 17:18

    Redovan oral, i biće srećni u braku. Sigurna sam. Provereno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA