5 žena OTKRIVAJU kako je izgledao njihov PRVI SEKS sa drugom ženom - i ŠOKANTNO otkriće koje im se SVIMA tada desilo

Ovo su ispovesti i reakcije žena koje su prvi put spavale sa istim polom

  • 4

Eksperimentisanje sa osobama istog pola danas je manje tabu tema nego ikada. Trideset odsto žena imalo je homoseksualna iskustva, dok je manje od 20 odsto muškraca spavalo sa istim polom, pokazalo je najnovije istraživanje, koje je sprovela kompanije za izradu seksualnih pomagala Adam i Eva.

EVO ZAŠTO POSTOJE GEJEVI! Naučnici konačno otkrili pravu istinu o homoseksualizmu!

ZA OVO ŠTO SU URADILE SLEDI BIČEVANJE: Pred svima su se POLJUBILE iako im je to strogo zabranjeno (FOTO)

LEZBEJKE SE PRETVORILE U GEJEVE: Upoznale se kao žene, pa promenile pol. Nećete verovati šta će sledeće uraditi (VIDEO)

Magazin "Glamur" otkriva iskustva žena, koje su spavale sa ženama i tako otkrile svoju seksualnost.

Tajla (23 godine)

Studirala sam u inostranstvu, u Južnoj Africi kada mi je cimerka otkrila da je homoseksualac. Pošto sam imala problema sa svojom seksualnošću, rekla sam joj da bismo mogli da završimo na sastnaku. Jedne noći bili smo na krevetu, slušali smo muziku, kada sam je poljubila.

Istog trenutka sam shvatila zašto mi nije išlo sa momcima. Ovo je dovelo do skrivanja i seksanja po ćoškovima soba kako nas ostali cimeri ne bi otkrili. Ništa nismo imali više od prijateljstva, ali više nisam želela da se vratim heteroseksualnim vezama.

Kejti (35)

Nisam sumnjala da sam strejt osoba, sve dok jedna prijateljica nije rekla da joj se sviđam. U početku sam se nasmejala, ali u glavi mi se pojavila misao: Šteta što sam strejt. Iste večeri, malo kasnije, iskoristila sam momenat kad smo gledale film i poljubila je.


Onda su stvari išle jedna za drugom, počele smo da se zabavljamo i viđamo godinu i po dana. I dalje su mi se sviđali muškarci, pa sam shvatila da sam biseksualka. Tada su mi neki snovi i osećaji iz srednje škole delovalo mnogo jasnije.

Foto-ilustracija: Foter/Scobee Photography Foto-ilustracija: Foter/Scobee Photography

Loren (23)

Ova devojka i ja smo zajedno već neko vreme. Znala sam da je gej, dok ja nisam znala šta sam tačno. Prespavala sam jedan vikend kod nje i ona me je poljubila. Počeli smo da imamo regularni seks kao prijatelji. Osim nje, nisam imala iskustva sa devojkama.

Porša (36)

Prvi put sam bila sa ženom kada sam imala trojku. Bila sam veoma nervozna. Moj bivši dečko je sve organizovao i imala sam poverenje u njega i njegov ukus kada je izbor žena u pitanju. Ona je bila zaista lepa, sa oblinama i nevervatnim usnama.

Neko vreme gledali smo porno film, niko se nije pomerao i onda iznenada, ona me je napala. Iako nije trojka u pravom smislu, iskustvo sa ženom je bilo fenomenalno.

Printskrin:YouTube/Don Bango Printskrin:YouTube/Don Bango

Nisam išla ispod njenih kukova, samo sam je ljubila i igrala se sa njenim grudima, tada sam shvatila da sam strejt, ali sam i dalje bila fascinirana ženskim telom. Nekoliko godina dana kasnije, imala sam trojku sa poptuno drugim ljudima, otišla sam do kraja sa ženom, ali nisam osetila niša posebno.

 Džen (39)

Bila sam zaljubljena u ovu devojku i ona je znala to. Bile smo dobre prijateljice i njen dečko je bio moj dobar prijatelj. Jedne večeri smo zavrile zajedno i pomislila sam kako se devojke dobro ljube. Sa 16 godina sam se identifikovala kao biseksualka. Htela sam da spavam sa drugim devojkama, ali to se jednostavno nije dogodilo.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Xy

    1. maj 2017 | 22:14

    Ja bih volela da probam sa zenom ali me je strah da se ne sazna. Morala bi da bude lepom plavusa sa lepim, vecim grudima, bas zenstvena...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA