MUŠKARCI SU OTKRILI: Evo kako za nas izgleda oralni seks iz SNOVA!

Bilo da ste početnik ili stručnjak kada je oralni seks u pitanju, sigurno ste se nekad pitali: Da li ovo radite ispravno?

  • 11

Muškraci obožavaju oralni seks, dok većina žena to radi loše ili prosto izbegava da svom partneru pruže ovaj vid zadovoljstva, jer se plaše da će negde pogrešiti.

 Evo da li oralnim seksom možemo da zakačimo prehladu, grip ili nešto mnogo opasnije

12 razloga zbog kojih UVEK možete da odbijete da pružite ORALNI SEKS muškarcu

Tražila je od dečka da joj napiše sastav zašto želi da mu pruža oralni seks - i on je izdominirao

Prava šteta, pošto je naučno dokazano da muškarci koji imaju očajan oralni seks ili nikakav mnogo češće varaju i nisu zadovoljni svojom vezom, za razliku od muškaraca koji ga dobijaju redovno.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Ovu su iskustava muškaraca sa sajta Redit, koji će vaše umeće felacija dovesti na veći nivo:

1. Raspoloženje

Raspoloženje je glavni trik. Mnoge devojke oralni seks pružaju bez uživanja i entuzijazma. Nekim muškarcima se to sviđa, ali većini će taj trenutak ubiti ako delujete dosadno.


2. "Dubogoko grlo"

"Duboko grlo" podrazumeva da pri oralnom seksu, penis stavite celog u usta, sve do njegovog korena, ili koliko vam to njegova dužina dozvoljava. Glavna greška koju devojke prave je to što prečesto rade. Ovo je važna tehnika oralnog zadovoljstva, ali ne bi trebalo preterivati s njom, već uraditi je s vremena na vreme.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

3. Kombinovanje tehnika

Ne bi trebalo mešati više tehnika odjednom.

4. Fokusirajte se na testise

Ponekad je dobar osećaj ako testisi dobiju masažu. Ližite ih, cuclajte ih, kružite jezikom oko njih, lagano ih masirajte dok odrađujete ostatak. Sve ovo radite nežno.

5. Koristite ruke

Svaki dobro oralno zadovoljstvo podrazumeva ručni rad, zato slobodno napravite pauzu, odmorite usne i rukama ga uvlačite i izvlačite.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

6. "Duboko grlo" u trenutku kad svrašava

"Devojka sa kojom sam se viđao imala je naviku da mi priredi završnicu, koju nikada neću zaboraviti. Kada bih bio blizu, ona bi primenila tehniku "duboko grlo", progutala moj penis i i svu spermu, koju sam u tom trenutku imao. To je bilo neverovatno, nikada kasnije nisam osetio nešto slično", otkriva jedan od posetioca sajta Redit.

7. Jezik

Slobodno koristite jezik i nežno dodirujte glavić penisa. On je najosetljiviji deo, koji definitivno ne smete zanemariti. Na ovaj način ćete ga puno brže i jače dovesti do ludila.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fap masina ★

    28. april 2017 | 17:03

    Oralni sex je dio predigre, a bez dobre predigre nema ni dobrog sexa!

  • Ivana

    28. april 2017 | 10:40

    Pre sam obozavala oralni sex, a sad vise ne mogu da ga vidim, a jos manje da mu pruzim zadovoljstvo...kad nestane ljubavi i hemije, nema ni zelje za tim!

  • Deki congo

    28. april 2017 | 15:26

    Ni jedna mi nije uspela izvesti duboko grlo... ((

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA