ŠOKIRAĆE vas kada vidite šta se dešava ŽENSKOM TELU kada duže NEMATE SEKS

Posledice mogu biti posebno kobne kod starijih žena

  • 18

U nekom trenutku kod žena seks pada na zadnje mesto na listi prioriteta, pri tom dolazi do određenih reakcija kako bioloških tako i psihičkih.

ODMAH ćete popiti čašu VODE kada vidite šta dehidriranost radi vašoj VAGINI

USKA ILI...: Kolika je vaša vagina?

Ovo su samo neke od njih:

Gubitak libida

Kod osoba koje dugo nemaju seksualne odnose, i sama želja za istim se smanjuje. Sve funkcioniše po principu - seksualni nagon ili koristiš ili ga gubiš.

Zidovi vagine se opuštaju

Ovaj problem se odnosi na žene koje ulaze u menopauzu. Zidovi njihove vagine se opuštaju ukoliko nemaju redovan seks. I kada se ponovo odluče da ga imaju, to može da bude prilično bolno.

Foto: Profimedia/BilderLounge Foto: Profimedia/BilderLounge

Smanjena vaginalna lubrikacija

Nus pojava koja se odnosi na starije žene nakon apstinencije je i lubrikacija kao i stanjivanja zidova vagine. Do ovih pojava dolazi usled nedostatka hormona estrogena. Kod žena koje su u svojim šezdesetim, jednom izgubljen estrogen se više ne vraća.

Pojačani predmenstrualni bolovi

Intezitet predmenstrualnog bola kod žena koje nemaju seksualne odnose se pojačava. Upravo seksualni odnosi ublažavaju ovu vrstu bola. Tada dolazi do povećanja nivoa endorfina koji ublažava grčeve.


Manji rizik od polnih bolesti

Ne samo da će biti smanjena mogućnost od dobijanja polnih bolesti, već se smanjuje mogućnost i od dobijanja infekcija urinarnog trakta. Većina urinarnih infekcija se pojavljuje 24 sata nakon seksualnog odnosa.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoka

    10. maj 2017 | 23:50

    Ja oduvek mogu podpuno bez odnosa,slusam kako lupetaju da je to nemoguce i da lazem ...ljudi su u besparici i opstem losem stanju zemlje sebe preorjentisali na seks i svi nesto jure za njim i samo o njemu pricaju,prevara koliko hoces a i neces kao da je sutra smak sveta i prezivece onaj koji se najvise seksa...seks je stvar osecanja jer mi nebi trebalo da imamo zivotinjske nagone i da se zaskace ko koga stigne aliiiii SRBIJA i narod je moralno potonuo tako da neznam ko ce to da izleci...

  • Zule .

    10. maj 2017 | 23:26

    E, bas to pricam komsinici!

  • Noćna ptica

    11. maj 2017 | 15:15

    Nervoza, nervoza, nervoza!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA