Ovo su SEKS poze u kojima je gotovo nemoguće zatrudneti

Pojedine poze u seksu teže nego što se očekuje dovode do trudnoće, potvrdila su istraživanja

  • 5

Kondomi su najbolja zaštita od seksualno prenosivih bolesti i neželjene trudnoće. Ipak, postoje tehnike vođenja ljubavi, koje smanjuju mogućnost da devojka ostane u drugom stanju.

Žene koje su spavale sa OVOLIKO muškaraca su u opasnosti od UŽASNE bolesti

Zaboravićete na seks bez kondoma kada vidite koja je bolest upravo postala neizlečiva!

Imali ste seks za jednu noć i niste koristili kondom? Ovo POD HITNO morate da uradite

Ako želite da bez upotrebe kondoma ili kontraceptivnih pilula izbegnete trudnoću, neke od ovih poza mogu da vam pomognu.

Poza 69

U ovjoj pozi partnetri oralno zadovoljavaju jedno drugo u isto vreme. Žena leži na muškarcu, ali je okrenuta suprotno od njega. Smatra se da ova poza predstavlja najveći erotski doživljaj, jer istovremeno uživate i zadovoljavate partnetrku. Radi se o oralnom zadovoljavanju, ne dolazi do penetracije penisa u vaginu, pa samim tim ne postoji mogućnost da žena ostane u drugom stanju.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

"Jaghačica" ili "kaubojka"

Muškarac leži na leđima, a žena sedi ili čuči na njemu. Ova poza ženi omogućava dominaciju i orgazam, jer na taj način kontroliše igru i određuje ritam. Smanjena mogućnost trudnoće dolazi zbog gravitacije, koja navodi spermu da iscuri i ne zadrži se u vagini.


Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Lotus

Lotus poza nudi neverovatnu intimnost. Partner sedi s prekrstenim nogama, odnosno u lotus pozi iz joge, dok mu žena sedi u krilu, ruku i nogu obavijenih oko njega. Oba su partnera isprepletena i tako u potpunosti povezana.

Poza je idealna za spore, senzualne pokrete koji joj na ovaj način daju dodatni romantični intenzitet. I ovde gravitacija smanjuje mogućnost nastanka trudnoće.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alexandre Jacques Foto-ilustracija: Profimedia/Alexandre Jacques

Stojeći položaj

Postoji više varijacija ove poze. Jedna je od njih je kada muškarac stoji i podigne ženu u krilo, a ona mu obmota noge oko struka. On drži ženu za zadnjicu i kontriliše pokrete.Olakšavajuća okolnost je ako muškarac ženu prisloni uz zid. Ova poza ne može dugo da traje, a i olakšava spermi da iscuri iz vagine.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vuk

    12. maj 2017 | 12:04

    Kad ode prvenac unutra nema veze poza siguran pogodak.

  • Marko

    13. maj 2017 | 11:23

    Koji li je strucnjak ovo izlupao, bas me zanima. Opste poznato je da je jedan spermatozoid, od miliona njih koji udju, dovoljan da oplodi celiju, tako da svi ostali slobodno mogu da iscure iz vagine slobodno ali onaj jedan je zavrsio posao, kakve poze kakvi bakraci...

  • Bond

    12. maj 2017 | 14:12

    Ma moz se okrene i naglavacke ja zakivam

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA