Pogledajte svoj palac, i odmah ćete saznati veoma važnu stvar o svom penisu

Giht je metabolički poremećaj, koji dovodi do taloženja mokrećne kiselina u zglobivima i samim tim slabije cirkulacije

  • 3

Novo istraživanja sa Univerziteta Kili otkrilo je da je izgled nožnog palca povezan sa seksom i može predvideti probleme sa erekcijom u budućnosti.

 Muškarci sa OVE 3 krvne grupe imaju 4 puta veće šanse da pate od impotencije

NE DIŽE VAM SE? Evo zašto je za to glavni krivac vaša mama!

Seksualna nemoć se leči, a evo i kako

Istraživanje je 10 godina pratilo 48.000 muškaraca. Neki od njih patili su od gihta (atritisa), dok su otali bili zdravi.  Studija je pokazala da su muškarci sa gihtom imali 31 odsto više šansi da dobiju erektilnu disfunkciju. Čak 63 odsto ispitanika prijavilo je problem sa erkcijom u godinu kada im je dijagnostikovan giht.

Artritis je upala uzrokovana odlaganjem kristala mokraćne kiseline u zglobovima. Simptomi su crvenilo, oticanje zglobova i nagli napadi jake boli, koji mogu da probude iz sna.

Telo nekad povećava proizvodnju mokraćne kiseline, njena koncentracija u krvi se povećava i stvaraju se kristali, koji utiču na krvne sudove i protok krvi. Oni su važni za seksualni odnos jer proizvode erekciju.

Ako imate probleme tokom seksa sa osobom koja vas privlači, a pritom primetite giht, obavezno zakažite pregled kod doktora.


Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA