Ako mislite da su bogatiji muškarci bolji ljubavnici, onda ste u velikoj zabludi

Možda ste jedna od onih žena, koje jedino što žele je da se bogato udaju, a sada ćete o tome ipak malo bolje da razmislite

  • 2

Žene često trče za bogatim muškarcima, a da ni same niste svesne koliku grešku prave.

ARHITEKTE, KAMIONDŽIJE, STUDENTI... Evo šta žene kažu, ko je bolji u seksu

Jedan ima 29, a drugi 30 godina i otkrivaju ženama da li je seks bolji sa mlađim ili starijim muškarcima

Ako ste jedna od onih žena, koje jedino što žele je da se bogato udaju, sada ćete o tome ipak malo bolje razmisliti.

Istraživanje centra "Pew Research" pokazalo je da su muškarci s manjim i srednjim platama emocionalno dostupniji, verniji i što je najzanimljivije, mnogo bolji ljubavnici.

Foto-ilustracija: Profimedia

Muškarac s manje novca u krevetu će dati sve od sebe da bi užitkom nadomestio ženi ono što bi ona mogla da mu zameri. Kada muškarac zarađuje manje od partnerke, pokušće da je impresionira na razne druge načine, ali će u spavaćoj sobi to najviše doći do izražaja.

S takvim muškarcima su i šanse za prevaru puno manje i rastu proporcionalno s prihodima.

Istraživanje je pokazalo da dobrostojeći muškarci često imaju problema s velikim egom, pa se prema ženama odnose kao da ih poseduju, dok oni koji zarađuju manje žene smatraju ravnopravnim partnerom.

Daljinac

()

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    1. oktobar 2017 | 21:17

    Volim snašu crnog oka, crnog đavola Al neće sa mnom ni da divani Pa si mislim ove noći, da ću njenoj kući poći Ona zaspi, penđer zatvori Ali snašo nemoj tako, pusti me u sobu Tamburom ću tebi pjevati Ni tvoj tata neće znati da ti sa mnom teku sati Ma daj me pusti da te poljubim Al neće snaša tamburaša, neće bećara Ona hoće gospodina punih đepova Ja joj kažem ne bud luda ma taki ne znaju Da te noću grle, ljube samo spavaju Već godina dana ima kako patim ja Udala se za gospodina A sad joj fali tamburica, pod penđerom tanka žica Ali noćas drugoj idem ja Baš je sretoh evo neko veče, šorom sama šeće Gospodin joj otišo u grad A što me snašo nisi htjela otišla bi iz tvog sela Živjeli bi ko dva anđela Al neće snaša tamburaša, ma neće bećara Ona hoće gospodina punih džepova Ja joj kažem ne bud luda ma taki neznaju Da te noću grle, ljube samo spavaju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA