• 4

Prvi put sam masturbirala pred dečkom - on je ostao bez daha, a ja sam doživela orgazam iz snova

Jedne večeri je došao kod mene, spremio nam je večeru i ukrasio sve okolo svećama. Iznenadila sam ga i rekla mu da želim da to uradim pred njim

  • 4

Keli je oduvek doživljavala masturbaciju kao nešto što treba da radi u svojoj pivatnosti. Kada ju je dečko pitao da li može da je posmatra dok to radi, nije bila sigurna da li uopšte želi publiku.

Oblik ženskih nogu otkriva kakva je ona u krevetu (FOTO)

- Mastrurbacija je nešto što sam uvek radila samo u svojoj privatnosti, kada sam potpuno sama, ali sve se promenilo kada sam počela da izlazim sa Džekom. - započinje svoju priču Keli.

Pixabay

- Bili smo zajedno nekoliko meseci, često smo se viđali i spavali zajedno, kada me je prvi put pitao da li volim da se dodirujem kada sam sama. Prvo što sam mu rekla je bilo to da ne volim "to" da radim kada sam sa nekim, nije da ne volim da se samozadovoljavam, ali da to radim kada sam sa nekim sa kim imam seks je već previše za mene. Nekako sam se nadala da ćemo završiti tu priču, ali Džek je nastavio da me gnjavi pitanjima poput tog koje mi je omiljeno mesto za masturbaciju ili kakvu tehniku koristim. Izgleda da je slušanje o tome bilo ono što ga pali. - piše Keli.

Žene poručuju muškarcima - ovo su pravila za NAJBOLJI oralni seks koja morate da znate

- Moram priznati da je bilo osvežavajuće izlaziti sa muškarcem koji je hteo da vidi da sam zadovoljna - sa njim ili bez njega. Ipak, malo sam oklevala pre nego što sam mu rekla da imam vibrator srebrne boje, i da ga držim u poslednjoj fioci. Prijatelj na baterije koji može da me odvede do orgazma za manje od dva minuta je bio moja tajna. Kada me je Džek pitao da li može da me posmatra kako ga koristim, bila sam jako uzbuđena. Iskreno, bilo je tako davno kad sam ga poslednji put upotrebila, pa sam se plašila da su mu baterije oštećene. - nastavlja Keli.

Pixabay

- Nekoliko dana posle našeg razgovora, proverila sam svog malog, srebrnog prijatelja i radio je kako treba. Odjednom sam odlučila da želim to da uradim i poslala sam Džeku nestašnu fotografiju sebe, malo kasnije je došao kod mene i imali smo najbolji seks ikad. Ali, još uvek nisam bila spremna da upotrebim igračku pred dečkom. - piše Keli.

- Morala sam da razgovaram s drugaricom o tome, i ona mi je rekla kako je to za nju potpuno uobičajeno, znala sam da je u pravu, pa sam rešila da pustim Džeka da me posmatra. Jedne večeri je došao kod mene, spremio nam je večeru i ukrasio sve okolo svećama. Iznenadila sam ga i rekla mu da želim da "to" uradim pred njim. Počeli smo da se ljubimo i da se otkopčavamo, izgledalo je kao naša uobočajena predigra. Palilo me je to što vidim Džekove oči na sebi. - piše Keli.

Pixabay

- Posle orgazma, legla sam na leđa, a Džek me je posmatrao sa zadivljujućim izrazom lica, rekao mi je da nikad pre u svom životu nije video nešto požudnije. Mislim da bez obzira na to koliko ste sa nekim, masturbacija pred tom osobom može biti zastrašujuća, ali za mene je bila najseksi stvar koju sam ikad uradila.- završava svoju priču Keli.

Daljinac

(Telegraf.rs / Prevention.com)

Komentari

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima