Dame, ostavite njegove prijatelje na miru

Što su žene u boljim odnosima sa partnerovim drugarima, to više pati njihov seksualni život

  • 0

Muškarci čije su žene u dobrim odnosima sa njihovim drugarima imaju lošiji seksualni život, pošto im to loše utiče na muškost, objašnjavaju stručnjaci. Oni naglašavaju da i socijalne mreže mogu biti uzrok tome, jer ukoliko partneri dele naloge, to se odražava na erektivnu funkciju.

Istraživanje je pokazalo da što su žene bolje sa prijateljima svojih partnera, to više pati njihov seksualni život. To se odnosi na muškarce u srednjim godinama kao i na starije muškarce. Fenomen je nazvan "partner između" i definiše ga osoba koja dolazi između muškarca  njegovih drugara.

Muškarac koji ima takvu partnerku, imaće češće probleme sa erekcijom i sa postizanjem orgazma, tvrde naučnici. Oni kažu da takva partnerka podriva muškarčeva osećanja autonomije i privatnosti, što su osnove njegove muškosti. Sve to vodi do konflikta i otvorenih problema sa partnerom.

Zato žena ne bi trebalo da se meša u partnerovo dogovaranje sa drugarima, jer njihova noć treba da bude i da ostane samo njihova stvar. I žena bi trebalo da bude na drugom mestu kada muškarac izlazi da se vidi sa društvom. Tu problemi mogu da nastanu. Muškarcima trebaju prijatelji sa kojima mogu da razgovaraju o svojim stvarima kao što su fudbal, politika, automobili ili zdravlje.

Telegraf.rs/Nataša Ilić

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA