DA LI JE ON PRAVI: Kako izabrati idealnog partnera?

Pitate se da li vaša veza treba da preraste u brak? Pogledajte koje osobine treba da poseduje muškarac koji je vredan da sa njim provedete čitav svoj život

  • 0

Sreli ste muškarca koji vam se stvarno sviđa, u čijem društvu uživate i sa kojim delite puno zajedničkih interesa. Proveli ste nekoliko meseci u kojima ste se intenzivno družili i došli ste do tačke u kojoj morate doneti odluku da li je on čovek koga morate zadržati, odnosno da li je vaša veza ozbiljna. Kako doneti tako važnu odluku u životu?

Svaki muškarac koji je dobro negovan, zgodan i ima dobar smisao za humor može biti privlačan bar u početku. Ali zapamtite jednu stvar, susret sa nekim koji traje nekoliko večernjih sati i svakodnevni zajednički život su potpuno različite priče. Kada odlučujete o braku s muškarcem, postoji puno stvari na koje treba pripaziti.

Spremnost na kompromise

Muškarac mora da bude spreman na kompromise. Nije nužno da vi i vaš muškarac imate isti ukus, hobije i interese. Ako muškarac sa kojim ste u vezi uvek želi da ide svojim putem, odnosno uvek sam odlučuje o restoranima u kojima ćete večerati, filmovima koje ćete gledati, odnosno nameće vam vlastite interese i nema razumevanja za vaše, pred vama je osoba sa kojom neće biti puno dogovora u budućnosti. Ako je to slučaj, razmislite o svojoj vezi.

Briga i uvažavanje

Najvažnija osobina dobrog muškarca leži u brižnom i uljudnom odnosu prema ženi. Takav čovek nikada neće povrediti osećaje svoje žene. On će biti odan, brižan i veran. Pokazaće interes za ono što žena radi i daće joj svoju nepodeljenu pažnju. Dakle, primetite li da muškarac ne može podneti kad vam se oči zasuze, ako je osetljiv prema vama i vašim osećajima, razume vaše izgovorene i neizgovorene reči, onda je on muškarac kakav vam treba.

Inteligencija i odgovornost

Inteligencija i odgovornost dve su osobine koje morate tražiti u svakom potencijalnom partneru. Muškarac bi trebalo da bude inteligentan i dovoljno odgovoran da preuzme brigu o sebi i svojoj porodici, trebalo bi da ima predstavu u kojem smeru se profesionalno kreće, da zna kako kontrolisati svoje postupke, reči i mogući bes. Ako uočite ove osobine u muškarcu, vi ste na pravom putu!

Optimizam i vedrina

Nikad ne znate šta život sprema za vas u budućnosti. Iako će biti mnogo uspona i padova, dobro je planirati budućnost. Stoga je važno biti uz muškarca koji je temperamentan, ima pozitivan stav prema životu i vedrog je raspoloženja. Sa takvom osobom je puno lakše suočiti se sa svojim problemima koje život može da donese. Ako vam se čini da vaš muškarac zna da se nosi s problemima na najbolji mogući način, a da ne potone u nesreći i ne pokušava u njoj da potopi i vas, onda je on prava osoba.

(Telegraf.rs/tportal.hr)


 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA