VEROVALI ILI NE: Svaka druga žena spremna da oprosti prevaru, muškarac retko koji

Prema rezultatima jednog istraživanja, većina dama svom će partneru oprostiti jednu ili čak dve seksualne afere. Međutim, ukoliko bi ih prevario i treći put, zasigurno bi ga ostavile

  • 0

Za razliku od dama, pripadnici jačeg pola preljubu ne praštaju tako lako, tako da bi samo jedan od deset ostao sa partnerkom koja je bila u krevetu s drugim muškarcem.

Čak 53 odsto žena koje su učestvovale u istraživanju reklo je da bi svom partneru, nakon što saznaju da ih je prevario, pružile drugu šansu, ali samo pod uslovom da se to desilo samo jednom i ako nije trajalo duže vreme. Nasuprot tome, samo 13 odsto muškaraca reklo je to isto za svoje partnerke.

Oko 89 odsto od 2.000 ispitanika oba pola smatra da vrdanje van veze ili braka predstavlja problem posle kojeg je možda i najteže vratiti se normalnim odnosima. Na vrhu liste problema su nedostatak intimnosti i romantike, ali i previše vremena koje se provodi sa prijateljima ili kolegama s posla.

Ipak, utešno je to što oko 38 odsto veza prevaziđe neki od problema povezanih sa preljubom. Jedan od glavnih razloga zašto ovakve romanse uspevaju da se održe jeste to što oba partnera nakon nemilog događaja imaju potrebu da budu iskreni i otvoreno razgovaraju o svojim osećanjima.

(KliX.ba; Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA