SEKSUALNE FANTAZIJE: Muškarci sanjaju orgije, žene romantičnan seks

Iako i žene i muškarci maštaju o seksu, muškarci to rade češće. Ženske seksualne fantazije su pune osećanja, dok jači pol sanjari o istraživanju različitih seksualnih praksi i tehnika. Ipak, i jedni i drugi su u mislima najčešće u krevetu sa svojim partnerom

  • 0

Kako je utvrdilo istraživanje stručnjaka sa španskog Granada univerziteta, sprovedeno na 2500 ljudi koji su u vezi bili najmanje šest meseci, i muškarci i žene u seksualnim fantazijama sanjare mahom o jednom - seksu sa svojim partnerom.

- Gotovo svi ispitanici imali su seksualne fantazije, što znači da o seksu ne sanjare samo muškarci - ističu istraživači.

Međutim, snažniji pol nešto više vremena provodi sanjareći o seksu u odnosu na dame. Žene sanjare o romantičnim susretima, dok se muške fantazije svode na istraživanje seksualnih aktivnosti kao što je grupni seks ili svingeraj.

- Fantazije su sasvim normalna aktivnost koja može da obogati vaš seksualni život. One uzbuđuju i pomažu vam da istražite zadovoljstva za koja se možda ne biste usudili da ih isprobate u stvarnom životu – objašnjava je seksualni terapeut Ejmi Levin.

Nažalost, ispostavilo se da veliki broj dama uopšte ne zna kako se mašta.

- Najbitnije je upamtiti da nema pravila. Vaša seksualna fantazija može trajati svega nekoliko sekundi, ali i mnogo duže. Sve zavisi od vas, baš kao i što je na vama odluka hoćete li je pretvoriti u stvarnost – dodala je Levinova.


(24sata.hr; Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA