DOK NAS SMRT NE RASTAVI: Mladić zaprosio devojku praveći se da je mrtav

Želevši da se uveri u to da li je njegova dugogodišnja devojka zaista prava žena za njega, jedan zapadnosibirski Rus odlučio je da ljubav svoje drage testira na jedan krajnje bizaran način

  • 2

Tridesetogodišnji Aleksej Bikov iz Omska unajmio je režisera, scenaristu, šminkera i nekolicinu statista kako bi mu pomogli da kreira lažni smrtonosni lančani sudar i zaprosi svoju devojku Irenu Kolokov.

Najpre se dogovorio s Irinom da se nađu u centru grada u jednoj od najprometnijih ulica. Dok je devojka dolazila na mesto sastanka, dogodila se teška saobraćajna nesreća i, u trenucima dok je Irina prilazila, krvavog Alekseja je Hitna pomoć proglašavala mrtvim.

- Mi smo se dogovorili da se nađemo na jednom mestu, ali kada sam stigla, ulica je bila zakrčena automobilima koji trube,  tu je bilo nekoliko ambulantnih kola, posvuda dim i krv. Onda sam shvatila da je osoba koja leži nasred puta Aleks, pritrčala sam i lekar mi je rekao da je moj dečko mrtav. Iste sekunde sam briznula u plač – priča Irina.

Međutim, Aleks nije pustio svoju voljenu da predugo grca u suzama, već se sav obliven veštačkom krvlju najednom uzdignuo i ustao, a zatim kleknuo na kolena držeći u rukama cveće, balone i verenički prsten.

Zapanjena Irina, prvo je u šoku pobegla, a zatim se vratila i bacila svom dragom u zagrljaj.


- Toliko sam pobesnela da sam poželela da ga zadavim sopstvenim rukama – otkrila je Ruskinja svoja osećanja koja su je preplavila u tom trenutku.

Srećom po Bikova, ona je na kraju uvidela dobru stranu priče, nasmejala se i izgovorila sudbonosno da.

- Sve što sam želeo jeste da ona shvati koliko bi joj bio prazan i besmislen život bez mene. Mislim da je upalilo, ali obećavam da to više nikad neću da uradim – rekao je Aleks.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ja

    7. septembar 2012 | 08:12

    Pele o cemu ti to?

  • pele

    6. septembar 2012 | 13:37

    Glupo,jer poznata je ona:O pokojniku sve najlepse.Tako da i da ju je tukao svaki dan da ga vidi mrtvog razalostila bi se bar malo.Takva je ljudska priroda.Videce da li ga voli kad bude u nekim drugim iskusenjima,npr. na poslu dok bude radila uz nekog zgodnog kolegu iz dana u dan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA