• 0

VREMENA SE MENJAJU: Seksualna zrelost nekad i sad

Ranija istraživanja tvrdila su da muškarci seksualni vrhunac dožive već u 18. godini, a žene tek sa 30 godina. Međutim, danas su se ove brojke malo promenile

  • 0

Prema novim saznanjima, žene najviše uživaju u seksu kad imaju 28, a muškarci kad napune 30 godina. Ipak, oba pola seksualno su najaktivnija nešto ranije - muškarci s 29 godina, a žene sa 25.
Rezultati istraživanja otkrili su da danas oba pola gube nevinost ranije nego pre nekih desetak i više godina. U proseku, prvo seksualno iskustvo muškarci stiču sa 18, a žene sa 17 godina.

Istini za volju, ovi rezultati uopšte nisu začuđujući. Seks, kao i mnogo drugih stvari, postaje bolji što se više trenira. Iako su parovi obično najaktivniji na početku veze, najbolji seks dolazi tek nakon nekog vremena, kad nauče šta tačno kome odgovara i kako da zadovolje jedno drugo. Time se zapravo dokazuje tačnost tvrdnje da bi kvalitet uvek trebalo da bude važniji od kvantiteta.
(Telegraf.rs)


Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima