• 0

VREMENA SE MENJAJU: Seksualna zrelost nekad i sad

Ranija istraživanja tvrdila su da muškarci seksualni vrhunac dožive već u 18. godini, a žene tek sa 30 godina. Međutim, danas su se ove brojke malo promenile

  • 0

Prema novim saznanjima, žene najviše uživaju u seksu kad imaju 28, a muškarci kad napune 30 godina. Ipak, oba pola seksualno su najaktivnija nešto ranije - muškarci s 29 godina, a žene sa 25.
Rezultati istraživanja otkrili su da danas oba pola gube nevinost ranije nego pre nekih desetak i više godina. U proseku, prvo seksualno iskustvo muškarci stiču sa 18, a žene sa 17 godina.

Istini za volju, ovi rezultati uopšte nisu začuđujući. Seks, kao i mnogo drugih stvari, postaje bolji što se više trenira. Iako su parovi obično najaktivniji na početku veze, najbolji seks dolazi tek nakon nekog vremena, kad nauče šta tačno kome odgovara i kako da zadovolje jedno drugo. Time se zapravo dokazuje tačnost tvrdnje da bi kvalitet uvek trebalo da bude važniji od kvantiteta.
(Telegraf.rs)


Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima